cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro yeni ❗️

(Topic created on: 03-01-2025 11:03 AM)
224 Views
L-DRAGO
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Buds 3 Pro'ya son gelen güncelleme ile sesli komut kısmındaki dil seçenekleri artmış. Sanırım Bixbydeki dil seçenekleri ile aynı hâle gelmiş. Benim gibi Türkçe dil desteği bekleyenler daha çoook bekler 😅

image

9 Comments
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bixby yıllardır gelecek deniyor gelmiyor, insanlarla dalga geçiyorlar resmen
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Samsung gelecek demedi hiçbir zaman. Sadece ülkemizdeki Samsung moderatörleri böyle palavralar uydurdu 😊
0 Likes
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Geçen Kerem Enginar, S9 tanıtımında Samsung Türkiye Genel Müdürü ile görüştüğünü o zaman yıl içerisinde geleceğini ve halen gelmediğini söyledi. Bi ara bende hatırlıyorum daha Members bile yokken herkes Bixby'e ha bu sene Türkçe geldi-gelecek tarzı şeyler söylüyorlardı. Samsung bu kadar kullanıcısı olan bir ülkeye Türkçe desteği vermiyorsa oturup bir düşünmeleri lazım bence.
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok haklısınız ama dediğim gibi Türkiye moderatorleri dışında Türkçe dil desteği konusunda Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadı hiçbir zaman. Sadece Galaxy AI konusunda resmi açıklama yaptılar ve yerine getirdiler hocam 😊
XPLSG
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bixby asistana türkçr gelince buna da gelir büyük ihtimal.
Ben yine de gelse de kullanan çok olacağını zannetmiyorum.
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bixbye Türkçe gelse eminim bir çok kişi sırf bu sebepten dolayı Samsung cihaz satın alır. Şu an Buds 3 Pro'daki bu sesli komut özelliğini İngilizce olmasına rağmen aktif olarak kullanıyorum hocam 😊
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bixby Türkçe dil gelmesi iyi olur nerdee 😂 Sesli komut var kulaklıkda İngilizce saçmalık
L-DRAGO
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Valla öyle
0 Likes
Paşa1842
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sesli komutu nasıl kullanabilir sonraki müzik çağrıyı yanıtla gibi. Buds 3 pro kullanıyorum açık gelmiyor sanırım