S24Commander
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-12-2025
03:44 PM
(Last edited
09-12-2025
03:46 PM
by
Pembe
) in
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda Galaxy S24 Ultra kullanıyorum ve kulaklık olarak da elimde Buds 2 var. Genel olarak memnunum ama artık biraz daha üst seviyeye çıkmak istiyorum. Bu noktada aklımda Galaxy Buds 3 Pro var.
Kullanan arkadaşlardan özellikle şu konularda yorum rica ediyorum:
Ses kalitesi: Buds 2’ye göre ciddi bir **bleep** hissediliyor mu?
ANC performansı: Günlük yaşamda (metro, otobüs, iş yeri) gerçekten **bleep** ettiriyor mu?
Mikrofon kalitesi: Görüşmelerde Buds 2’ye kıyasla bariz iyileşme var mı?
Batarya ve şarj kutusu performansı: Kağıt üstünde değil, pratikte nasıl?
Konfor: Uzun süre kulakta kaldığında rahatsız ediyor mu?
Bir yandan da kafamda şu soru var:
2026 başında çıkması beklenen Buds 4 Pro’yu beklemek daha mantıklı mı, yoksa Buds 3 Pro zaten fazlasıyla yeterli mi?
Benim için özellikle S24 Ultra ile uyum ve Buds 2’den geçmeye değer bir **bleep** olup olmadığı çok kritik. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hem bana hem de bu konuda düşünen diğer arkadaşlara yol gösterir. 🙏
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Anilcanballi
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2025 05:26 PM in
Giyilebilir Cihazlar
S24 ultra ile buds3 pro kullanıyorum. Buds2 serisi kullanmadım o konuda yorum yapamam. Ama kulaklık telefon uyumu çok iyi. Anc özelliği yeterli seviyede. Uzun süre taktığımda kulağı rahatsız etmiyor. Samsung tv ve tablet arasında geçişler akıcı. Aciliyeti yoksa 4 bekleyin ama buds3 pro aldığınıza pişman etmeyecektir. Şarj olmama sorununa gelince; temizlik ile alakalı düzenli olarak kutuyu ve kulaklıkları temizlerseniz sorun olmaz.
Gkhnky
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2025 08:02 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Çok uyumlu bir ikili, hatta tam vücut sporumu bile yapabiliyorum, kulaktan düşme gibi bir sorunla karşılaşmadım.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »