Original topic:

📌 Galaxy Buds 3 Pro Kullanıcılarına Sorularım – S24 Ultra ile Deneyen Var mı?

(Topic created on: 09-12-2025 03:44 PM)
383 Views
S24Commander
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar,

Şu anda Galaxy S24 Ultra kullanıyorum ve kulaklık olarak da elimde Buds 2 var. Genel olarak memnunum ama artık biraz daha üst seviyeye çıkmak istiyorum. Bu noktada aklımda Galaxy Buds 3 Pro var.
Kullanan arkadaşlardan özellikle şu konularda yorum rica ediyorum:
Ses kalitesi: Buds 2’ye göre ciddi bir **bleep** hissediliyor mu?
ANC performansı: Günlük yaşamda (metro, otobüs, iş yeri) gerçekten **bleep** ettiriyor mu?
Mikrofon kalitesi: Görüşmelerde Buds 2’ye kıyasla bariz iyileşme var mı?
Batarya ve şarj kutusu performansı: Kağıt üstünde değil, pratikte nasıl?
Konfor: Uzun süre kulakta kaldığında rahatsız ediyor mu?
Bir yandan da kafamda şu soru var:
2026 başında çıkması beklenen Buds 4 Pro’yu beklemek daha mantıklı mı, yoksa Buds 3 Pro zaten fazlasıyla yeterli mi?
Benim için özellikle S24 Ultra ile uyum ve Buds 2’den geçmeye değer bir **bleep** olup olmadığı çok kritik. Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Hem bana hem de bu konuda düşünen diğer arkadaşlara yol gösterir. 🙏
11 Comments
kagans23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
S23 ile buds3 pro kullanıyorum. İyi ama şuanki fiyatı ne kadar ben bayadır bakmıyorum da
0 Likes
S24Commander
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
6700 TL beyaz renk ince hesap sitesinde
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bence alırsan gri al
0 Likes
S24Commander
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
300 TL **bleep** var, arada sorun yok. Sadece kafamı karıştıran birkaç konu var: Telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim net gidiyor mu ve herhangi bir kronik sorunu var mı? Ayrıca 2026 başında çıkacak yeni modeli beklemeli miyim?
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Telefon görüşmesi yapacağım zaman Bluetooth bağlantısını kesip adam gibi telefonla konuşuyorum. Ne bileyim öyle alışmışım bana olması gereken bu gibi geliyor. Müzik dinliyorum sadece. Kronik sorunu evet var. Bazen kulaklıklardan biri şarj olmuyor. Kutuya koyarken telefondan kontrol edilmesi önerilir şarjının olup olmadığı. Öyle yapmazsan kutudan çıkardığında bir bakmışsın kulaklığın teki fullenmiş, diğeri aynı kalmış gene. Tabi her zaman olan problem değil bu. Onun haricinde kulaklık iyi beğeniyorum.
0 Likes
September09
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O kim
0 Likes
Yucifer999
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Aynı kulaklığa sahibiz ve aynı şeyleri düşünmüşüz. Internette biraz araştırma yaparsan buds3 pro için çoğu kişinin kulaklıkların şarj olmama sorunundan binlerce konu açıldığını bulabilirsin. Bu yüzden ben buds3 pro almayı düşünmüyorum şuan ve buds4 serisinin gelmesini bekleyeceğim.
S24Commander
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yorumunuz için . Size katılıyorum 4 pro beklemek en iyisi ozaman.
0 Likes
Yucifer999
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim.
0 Likes