MertOB
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-13-2025
12:55 PM
(Last edited
12-13-2025
01:01 PM
by
Bordo
) in
Galaxy Buds 3 Pro, Galaxy S24FE ve Galaxy Watch 7 kullanıyorum iki adet sorun yaşıyorum bunları paylaşarak yardım istemek istedim bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
1. Sorun: Galaxy Buds 4 Pro kulaklığımı istediğimde direkt Galaxy Watch 7 ile bağlayamıyorum. Çok uğraştım ama malesef olmuyor.
2. Sorun: Galaxy Buds 3 Pro kulaklığımı güncellemesi var mı diye kontrol etmeye çalışıyorum ama ne kutunun içine koysam ne de kulağıma taksam aşağıdaki resimde görünen hatayı alıyorum malesef
•1. Sorunu akıllı saatimi yeni aldığım için ne zamandan beri okuyor bilmiyorum ama 2. Sorunu birkaç hafta öncesine kadar yaşamıyordum ya kulaklıkta sorun var ya da güncelleme yok ondan da olabilir. Bilgisi olan varsa beni aydınlatırlarsa sevinirim...
2. Sorunun Resmi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
alisncpro
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2025 01:16 PM in
Giyilebilir Cihazlar
kulakliginda problem var reis iki kulakligida kulagina takinca sensorler ile kulagini tanimliyor senin kulagini tanimiyorda olabilir baska birine kulakligini takmasini rica et bida dene
2 Comments
Solution
alisncpro
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2025 01:16 PM in
Giyilebilir Cihazlar
kulakliginda problem var reis iki kulakligida kulagina takinca sensorler ile kulagini tanimliyor senin kulagini tanimiyorda olabilir baska birine kulakligini takmasini rica et bida dene
MertOB
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-13-2025 01:18 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri temsilcileri ile hallettik bağlantı sorunu yaşanmış wifi ve Bluetooth verilerini sıfırlayınca düzeldi problem yine de teşekkür ederim yanıtınız için