cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Alınır mı?

(Topic created on: 01-18-2025 10:39 AM)
409 Views
GalaxyÖmer
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Dostlar yaklaşık 1.5 haftadır kulaklık modellerine bakıyorum ne alsam diye. Galaxy Buds 3 Pro ile Sony wf1000 xm5 modeli arasında kaldım. Samsungta çok fazla olumsuz yorum okuyorum bu beni biraz tedirgin ediyor o kadar para verip memnun kalmamak istemem. Buds 3 pro modelini kullanan arkadaşlar acaba üründen memnunmusunuz ses kalitesi anc vs veya bir sorun vs yaşattımı sizlere acaba

4 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Telefon samsung ise ekosistemden ötürü buds3 pro tercih ederdim ben yine de kişisel bir tercih iki cihazda çok üstün

https://www.epey.com/kulaklik/karsilastir/883715-949017/sony-wf-1000xm5_samsung-galaxy-buds3-pro/

Burdan özellikleri karşılaştırabilirsiniz
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Özelliklerini çok araştırdım, yurt dışındaki tüm karşılaştırmacıları izledim ve bizzat sordum. Eğer ses kalitesi istiyorsanız, Sony sizin için daha uygun cevabı geldi; ancak aralarında çok da **bleep** olmadığını belirtti. Eğer ekosisteminiz Samsung ise, sizin dediğiniz gibi Samsung modelini de alabilirsiniz dedi. Cihazım S23 ve Galaxy Watch 6 Classic de var; kulaklığı aldığım zaman bütünleşik olacak. Ancak şüphem şu: Cihazda çok fazla sorun yaşayan gördüm; alıp da servisle, mahkemeyle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Yurt dışında da çok fazla sorun var, Türkiye'de de; o yüzden kafam biraz karıştı.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Ben sorun çıkmayacağını düşünüyorum yeni bir cihaz haliyle ilk önce sorunlar gündeme geliyor , ekosisteminize mükemmel bir ürün bence buds ı tercih edin üstelik sony den daha hesaplı
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet hocam dediğinizde haklısınız ilk sorunlar gündeme geliyor genelde bende toplulukta baya okudum sizde yazarsanız baya bi arkadaş sorun yaşamış gibi. Galiba bende samsungu alıcam hocam uyum açısından teşekkür ederim desteğiniz için.
0 Likes