Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Şarj Kutusunun Şarj Kaybetme Sorunu

(Topic created on: 03-05-2026 12:57 AM)
235 Views
gravey4rd
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 3 Pro kullanıyorum (hem kutu hem de kulaklıklar Eylül 2024 üretimi). 

Şarj kutusunun gün içinde kendi kendine %3-4 civarında şarj kaybediyor. Samsung Find uygulamasından "Çevrimdışı bulma" özelliğini zaten kapattım ama şarj azalması hala devam ediyor. Sizler de bu durumu yaşıyor musunuz, yoksa bu normal bir pil davranışı mı kabul ediliyor? Hala bir yıllık garantim var. Kontrol edilmesi için servise göndermeli miyim?

9 Comments
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben nası kapatacam cevrımdısı bul ozellıgını eklenti olarak indirildi bende
0 Likes
gravey4rd
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

uygulama üzerinden yapıyorsun galaxy storedan indir

isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yanlış bilmiyorsam normal aksamdan sabaha kadar kendiliğinden sarının azalması bende buds 3 var dikkat etmedim yarın unutmazsam yazarım
0 Likes
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Tek sorunum s21fe 2.nesıl kulanıyom yakındaki cihazları tara acık olmasına rağmen kulaklığı actıgımda ekrana 5 6 saniyede geliyor uzun bir sure Bluetooth açıkken hızlı
0 Likes
gravey4rd
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

benim konuyla alakasız ama bende de aynı sorun olduğunu düşünmüyorum 

0 Likes
isim_00
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Sizdedemı oyle
0 Likes
BerkeS24Plus
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bende daha önceden Buds Pro vardı ve bir süre sonra kendi kendine azalma durumunu yaşadım. Bu Lityum İon pillerin normal bir durumudur. Şuan Galaxy Buds 3 Pro kullanıyorum bende yeni aldım daha birkaç gün önce. Lion piller kullanılmasalar bile doğası gereği kendi kendine azalma eğiliminde olurlar lipo piller için de geçerli bu durum. Çok takmayın, bir süre sonra zaten piller ömrünü kullansan da kullanmasan da tamamlayacak.
gravey4rd
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

sizde de benzer bir durum var mı? garantinin dolmasına yakın göndermeyi düşünüyorum. @BerkeS24Plus

BerkeS24Plus
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Normal bir pil davranışı olduğunu düşünüyorum. Ben şuan gözlemlemedim bu durumu o yüzden bilmiyorum. Ama şarjı normal gidiyor. Yine de için rahat etmezse garantiye gönderebilirsin
0 Likes