Original topic:

Galaxy Buds 3 ANC açıkken uğultu sesi gelme sorunu

(Topic created on: 03-23-2025 03:52 PM)
264 Views
kayra63
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

20-01-2025 tarihinde Diyarbakır/Ceylan Karavil AVM'den aldığım galaxy buds 3 cihazımda ANC(aktif gürültü engelleme) açıkken, belli bir süre sonra kulaklığın sağ ya da sol (değişiyor yani bir sağdan geliyor sonra bir soldan) kulaklıktan tuhaf bir biçimde rüzgar veya uğultu benzeri bir ses gelmeye başlıyor. ANC'yi kapatınca ses kesiliyor. Bu sorunun bir çözüm yolu var mı?

5 Comments
kayra63
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Söylemeyi unuttum sanki ANC ilk günkü gibi sesi kesmiyor gibi geldi (bana öyle gelmiş olabilir emin değilim) aynı sorunu yaşayanlar söylerse anlaşılır
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
İade edin ya da servise başvurun bilemedim
0 Likes
kayra63
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri hizmetleri ile görüştüm sorun devam ederse teknik servise gidin dediler
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ben olsam iade ederdim açıkçası çünkü bazı servisler sorun yok diye geri gönderiyor
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaküstü kulaklığım var anker q30, ANC'yi açınca eğer müzik veya video açık değilse hafif bir uğultu duyuluyor muhtemelen anc'nin çalışma mantığı yani dışarıdaki sesi dinleyerek tersine ses dalgası üretir ve kulaklığın içine verir, bu şekilde kullanıcı dışarıdaki seslerin büyük kısmını duymaz. Büyük ihtimal sorun yok.
0 Likes