- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-12-2023
05:46 PM
(Last edited
09-12-2023
05:47 PM
by
Çoruh
) in
Bugün kulaklıklarımı ilk defa aramada kullandım ve aramayı kapattıktan sonra ses kalitesiz gelmeye başladı (aramadaymış gibi arkaplandan geliyordu) kulaklıklar oturmadı mı diye uygulamadan kontrol etmeye çalıştım ve aramadayken bunu yapamazsınız dedi kulaklıkları fabrika ayarlarına sıfırladım bağlandıktan sonra aynı problemi yaşadım denediğim şeyler işe yaramıyor telefonu yeniden başlatmak işe yarayacaksa bile her aramadan sonra böyle bir şey yapmak zorunda olmak çok saçma
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
![Moderator Moderator](/i/rank_icons/moderator.gif)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2023 10:07 PM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba serhat4aydin,
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2023 08:32 PM in
Giyilebilir Cihazlar![](/skins/images/CEE6B485FECEF10A4EA287B2D4FF4B40/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2023 08:45 PM in
Giyilebilir Cihazlar![Moderator Moderator](/i/rank_icons/moderator.gif)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-12-2023 10:07 PM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba serhat4aydin,
Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
![](/skins/images/CEE6B485FECEF10A4EA287B2D4FF4B40/responsive_peak/images/icon_anonymous_message.png)