cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro

(Topic created on: 2 weeks ago)
93 Views
BulutCloud
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Cidden bilen biri varsa bana söyleyebilir mi sanırım galaxy store da gördüm ama emin olmak istiyorum, Galaxy Buds 2 de 3 toplam 6 aynı şekilde Galaxy Buds 2 Pro da 3 toplam 6 mikrofon mu var? 

7 Comments
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yani Buds 2 pro da 2 iç 1 dış var diye biliyorum doğru mu?
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kanka derken? Efendim ben soru merak ettigim icin soruyorum siz soruya soruyla cevap veriyorsunuz.Ben kendi kulakligimdan memnunum evet gayet güzel mirkofonu aramalarda herkes duyuyor beni
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds 2 pro nun mikrofonundan memnunum dedimya efendim sizi bilemem bu şahsi bir görüş
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Efendim konusmamizi begenmedim ben kulaklik guzel diyorum siz aksini iddia ediyorsunuz bunlar sahsi gorus bende soundcore sevmiyorum
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sevmiyorsunuz diye sizinle kavga mi edeceğim ben sevin diye uğraşayım mi arkadaşım ne istiyorsun sen
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet ve benim hoşuma gitmiyor,bir kere denemsitim airpods pro ama ses kalitesini beğenmedim bunlar(samsung) daha iyi ve uygulamadan bir sürü özelliği olması gayette avantajlı. Ben kendi adıma mutluyum memnunum
0 Likes
BulutCloud
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fakirligimize mi kaldın kardeşim sen,fakirsem sanane zengins3m sanane,ben paramlada senin gibi hava atmam,madem apple kullaniyorsunuz bu uygulamada işiniz ne.Apple da kullandim kotu marka degil ama daha gelistirebilir kendisini ve kullanicilari suandada gordugum uzere sevilecek bir kitle değil bilginiz yoksa bilgisisseniz lutfen sizde bana yorum yapmayın.
0 Likes