cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro Uyum Sorunu

(Topic created on: 08-09-2023 02:00 PM)
251 Views
Emirgymnkd
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy Buds 2 Pro satın aldım. Kulaklığın her şeyinden çok memnunum fakat şöyle bir sorun var. Kulaklık sadece ama sadece sol kulağıma oturmuyor. Wearable uygulamasından uyum testi yaptığımda her seferinde sol kulaklık zayıf uyum uyarısıyla karşılaşıyorum. Müzik dinlemeye başlamadan her seferinde bir kez düzeltme gereği duyuyorum.(Hatrı sayılır bir ücret ödedikten sonra bu durum canımı sıkmıyor değil açıkçası.) Bunu sağ kulaklıkta yaşamıyorum.Silikon uçların hepsini denedim en büyüğünü kullanıyorum gayet rahat. Bunun sebebi nedir? Servisin görmesi gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

kulağınızla ilgili durum olabilir eğer bu tür sorun varsa fiziksel bir durum servise goturursun dostum. servisin görmesi mantıklıdır bizimkilerde  hiç sorun yok çünkü 

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsin

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

0 Likes
3 Comments
tonymontana35
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Valla benimde sol zor oturuyor :)
0 Likes
Emirgymnkd
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy Buds 2 Pro satın aldım. Kulaklığın her şeyinden çok memnunum fakat şöyle bir sorun var. Kulaklık sadece ama sadece sol kulağıma oturmuyor. Wearable uygulamasından uyum testi yaptığımda her seferinde sol kulaklık zayıf uyum uyarısıyla karşılaşıyorum. Müzik dinlemeye başlamadan her seferinde bir kez düzeltme gereği duyuyorum. Bunu sağ kulaklıkta yaşamıyorum.Silikon uçların hepsini denedim en büyüğünü kullanıyorum gayet rahat. Bunun sebebi nedir? Servisin görmesi gerekir mi? Şimdiden teşekkürler.

image

0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

kulağınızla ilgili durum olabilir eğer bu tür sorun varsa fiziksel bir durum servise goturursun dostum. servisin görmesi mantıklıdır bizimkilerde  hiç sorun yok çünkü 

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsin

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

0 Likes