Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro Ses Kesilmeleri

(Topic created on: 10-07-2024 12:36 PM)
219 Views
devrimstadyumu
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar. Galaxy Buds 2 kulaklığım ile hareket halindeyken ses kesilmeleri yaşıyorum, yani ses o an kesiliyor ancak müzik devam ediyor, ses geri geldiğinde müzik ilerlemiş oluyor. Bu bazen 2 bazen 3 bazen 7 saniyelere kadar ulaşıyor. Şarjım full olduğunda da bunu yaşadığım için problemin şarj kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Daha önce benzer bir problem yaşayan oldu mu? Umarım çözülebilir bir problemdir.

5 Comments
AlvarAalto
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
aynı kulaklık, aynı sorun bende de var maalesef
Giyilebilir Cihazlar
Bozulmaması için Galaxy Buds Pro Elite Premium X modeli falan çıkarmaları gerekiyor sanırım.
0 Likes
salihunsal
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Baş takibi diye bi özellik olması lazım onu kapat o açıkken telefon hangi kulağına yakınsa öbür tarafin sesini kısıyor yada ortam sesi özelliğinden kaynaklı olabilir onu kapatıp dene birde
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, çözüm öneriniz için teşekkür ederim. Baş takibi özelliğini kapalı kullanıyorum sanırım sorun bundan kaynaklı değil. Ancak ortam sesini kapatıp tekrar denemekte fayda var. Deneyip sizi de bilgilendireceğim.
0 Likes
Şokella
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Belki bildirimleri sesli okuma açıktır ama bixby nin sesi kısıktır o sebepten ötürü siz bildirim okunurken hiçbirşey duymuyorsunuzdur.
0 Likes