cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro Ses Kesilmeleri

(Topic created on: 10-07-2024 12:25 PM)
139 Views
devrimstadyumu
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar. Galaxy Buds 2 kulaklığım ile hareket halindeyken ses kesilmeleri yaşıyorum, yani ses o an kesiliyor ancak müzik devam ediyor, ses geri geldiğinde müzik ilerlemiş oluyor. Bu bazen 2 bazen 3 bazen 7 saniyelere kadar ulaşıyor. Şarjım full olduğunda da bunu yaşadığım için problemin şarj kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Daha önce benzer bir problem yaşayan oldu mu? Umarım çözülebilir bir problemdir.

5 Comments
AlvarAalto
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
aynı kulaklık, aynı sorun bende de var maalesef
devrimstadyumu
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bozulmaması için Galaxy Buds Pro Elite Premium X modeli falan çıkarmaları gerekiyor sanırım.
0 Likes
salihunsal
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Baş takibi diye bi özellik olması lazım onu kapat o açıkken telefon hangi kulağına yakınsa öbür tarafin sesini kısıyor yada ortam sesi özelliğinden kaynaklı olabilir onu kapatıp dene birde
0 Likes
devrimstadyumu
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, çözüm öneriniz için teşekkür ederim. Baş takibi özelliğini kapalı kullanıyorum sanırım sorun bundan kaynaklı değil. Ancak ortam sesini kapatıp tekrar denemekte fayda var. Deneyip sizi de bilgilendireceğim.
0 Likes
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Belki bildirimleri sesli okuma açıktır ama bixby nin sesi kısıktır o sebepten ötürü siz bildirim okunurken hiçbirşey duymuyorsunuzdur.
0 Likes