cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 2 Kulağımı Kanatıyor

(Topic created on: 07-06-2024 07:55 PM)
288 Views
Dogeszers
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar!

Buds 2'im kulaklarımıkanatıyor sizce ne yapabilirim? 
Not:Lütfen yetkili servise başvur demeyin çünkü internette bu problemi yaşayan kişiler ile karşılaştım: çözüm sunmuyorlarmış.
0 Likes

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 çıkınca onu deneyebilirisiniz, benim de kulağımı kanatmasa bile buds pro çok acıtıyodu çok kaba bi kulaklıktı. Şimdi buds2 pro kullanıyorum saatlerce dizi de izlesem ağrı sızı yok. Kulak yapısıyla ve kulaklığın tasarımı ile alakalı bişe bu maalesef

View solution in context

Solution
younesz
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, demekki kulağınız bu kulaklık için hassasiyet gösteriyor. Daha konforlu ve ortopedik kulaklıklar araştırabilirsiniz

View solution in context

Solution
Gürkan_Krt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bi süre kullanma yara iyileşsin sonra kullan aynı sorun olursa demek ki alerjin var. Başka çözümü yok bunun

View solution in context

Solution
özgür_s21fe
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bendede var buds2 bana göre çok rahat ve kulağımdan düşmüyor demek ki sizin kulağınıza olmamış yapacak bir şey yok servis de bir şey yapamaz başka kulaklıklara bakın

View solution in context

18 Comments
Solution
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 çıkınca onu deneyebilirisiniz, benim de kulağımı kanatmasa bile buds pro çok acıtıyodu çok kaba bi kulaklıktı. Şimdi buds2 pro kullanıyorum saatlerce dizi de izlesem ağrı sızı yok. Kulak yapısıyla ve kulaklığın tasarımı ile alakalı bişe bu maalesef
Dogeszers
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2'nin Buds 2 Pro ile olan tasarım farkı nedir biliyor musun?
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bu tomurcuk denilen tarzdaki kulaklıklar senin için uygun olmayabilir. O yüzden dedim buds3 çıkınca bi bak diye çünkü o airpods tarzına döndü. Buds2 proda evet az bi tasarım farkı var atayım fotosunu senin için
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Böyle bi tasarım ama pek bi **bleep** olacağını sanmıyorum şuan baya pahalandı alıp memnun kalmazsan biraz sıkıntılı durum olur. 20240706_201605_1000080643_1720286362.jpg20240706_201547_1000080642_1720286377.jpg20240706_201536_1000080641_1720286137.jpg
Dogeszers
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds FE'ye benziyor.
Solution
younesz
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, demekki kulağınız bu kulaklık için hassasiyet gösteriyor. Daha konforlu ve ortopedik kulaklıklar araştırabilirsiniz
Dogeszers
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Mümkün değil maalesef, ülkemizin koşulları mâlum.
0 Likes
younesz
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız, kulağınızdaki kan nerden geliyor acaba sivilce falan varsa kulak girişinde normaldir içeriden geliyorsa sıkıntı
0 Likes
Dogeszers
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tragus denilen yere yara yaptı kulaklığım, diğer sol kulağımda dâhil.images(1)_1000005528_1720286092.jpg
0 Likes