cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 2 15W adaptör ile şarj edersem sorun yaratır mı?

(Topic created on: 05-19-2023 08:19 PM)
Leckqma
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 2 satın almayı düşünüyorum. Kulaklığın kutusunu şarj etmek için 15W lik bir Samsung adaptörünü kullansam pil ömrünü olumsuz etkiler mi? Ya da kulaklık bunu destekliyor mu?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunla şarj edebilirsin aslında.
Kablosuz şarjı destekliyor Buds 2'nin kutusu.
İlla 15W adaptör ile edeceğim diyorsan sorun yaratacağını sanmıyorum orijinal sonuçta ya da şarj için modemin arkasına tak USB'yi

View solution in context

Solution
ÖmerA32
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu telefonlar tabletler kulaklıklar vb. zaten desteklediği W değerlerinin üstündeki değerleri kabul etmezler desteklediği değerle dolarlar o yüzden siz 120W a taksanız bile bir şey olmaz, ki ben de Buds2'yi aldığımdan beri 15W ile şarj ettim hiçbir sorun yok hâlâ çok güzel 😍😍

View solution in context

5 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds 1 var 2 3 senedir kullaıyorum.nerde şarj makinası bulursam ediyorum. Bi sıkıntı yaşamadım
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunla şarj edebilirsin aslında.
Kablosuz şarjı destekliyor Buds 2'nin kutusu.
İlla 15W adaptör ile edeceğim diyorsan sorun yaratacağını sanmıyorum orijinal sonuçta ya da şarj için modemin arkasına tak USB'yi
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 25 vat hızlı şarjı destekliyor Eğer elinizdeki 15 wattlık şarj cihazı Samsung'un orijinal ürünü ise hiçbir sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Giyilebilir Cihazlar
Bende 25 vat la yapıyorum. Tabletide 25 wat la yapıyorum. Daha hızlı şarj ediyor
Solution
ÖmerA32
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu telefonlar tabletler kulaklıklar vb. zaten desteklediği W değerlerinin üstündeki değerleri kabul etmezler desteklediği değerle dolarlar o yüzden siz 120W a taksanız bile bir şey olmaz, ki ben de Buds2'yi aldığımdan beri 15W ile şarj ettim hiçbir sorun yok hâlâ çok güzel 😍😍