Resolved! Solved

Original topic:

GALAXY WATCH ULTRA 2024 VS 2025 - HANGİSİNİ ALMALIYIM?

(Topic created on: 12-28-2025 05:14 PM)
272 Views
Alperr35
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, 

S24 ultra ile kullanmak için galaxy watch ultra almak istiyorum. Mevcutta Garmin Fenix 6 Pro kullanıcısıyım daha önce Apple Watch kullandım. Aslında amacım titanyum kasa ve safir cam ikilisini gelişmiş sağlık özellikleri ile kullanmak.

2024 model 19 bin TL civarlarında satılıyor, 2025 model ise resmi kurumlarda 27-29 bin TL arası değişiyor. 

Sizce aradaki farka değer mi? Mavi renk almayacağım zaten. 

Yani işlemci, genel özellikler her şey aynı. Güncelleme ile 2024 modelin de 2025 modelindeki gibi Gemini özelliklerine ve sağlık ölçümlerine kavuştuğunu duydum ama doğru mudur? 2024 model kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. 

Kısaca yorumlarınızı merak ediyorum. 

Teşekkürler, 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
srdrdmrl77
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Gemini falan doğru,ben sağlık özelliklerini kullanmadım hiç ama hepsi doğru ,2024 tavsiye ederim.

View solution in context

3 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Karşılaştırma yapın. Bendeki 2024 modeli şuan kolumda,gayet memnunum. Şarjı 3-3,5 gün gidiyor. Temu'dan çok şık kordonlar aldım şahane oldu. Dediğim gibi karşılaştırma sitelerinden bakın.
Alperr35
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Karşılaştırma yaptım zaten, detaylıca araştırdım çok bir **bleep** olmadığını gördüm, sadece Samsung'un sensör gelişimi ile ilgili iddiaları var ancak nette herkes 2024 versiyonunda da aynı özelliklerin geldiğini söylüyorlar ve sensörlerin aynı olduğunu söylüyorlar, Gemini entegrasyonunun 2024 modelindeki kalitesini merak ettiğim için kullananlardan yorum rica ettim. 

Yoksa tabi ki buraya yazmadan önce karşılaştırma yapıp detaylıca araştırdım. 

Solution
srdrdmrl77
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Gemini falan doğru,ben sağlık özelliklerini kullanmadım hiç ama hepsi doğru ,2024 tavsiye ederim.