Resolved! Solved

Original topic:

Fit 3 alınır mı?

(Topic created on: 10-05-2025 10:55 PM)
128 Views
UNLIMITED_3
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Kardesim akıllı bileklik almayi düşünüyor ve benim aklima ilk galaxy fit 3 geldi fiyatindan dolayi. Sizce alinabilcek bir bileklikmi kendisi 2000 tl bandinda satiliyor gumus modeli falan. Yoksa farkli markalara yonelmek dahami iyi olur sizce ? Kardesimin kullandigi telefon benim emektar İnfinix Note 11 pro

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Artisit34
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Samsung al huawei band 7 vardı bende fit 3 ten önce çok kasıyordu huawei 30 hz ise fit 3 60 hz direkt

View solution in context

5 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum ama fazla beklentiye girme. Adımları ölçüyor uykuyu kaydiyor o kadar. Fiyatına göre iyi.
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kendim watch 6 classic kullaniyorum cok beklentim yok zaten. kardesim oyle konusma falan istemiyor. Huawei band 10 la bunun arasinda kaldim telefon Infinix marka oldugu icin optimizasyon yonunde sarj sorunu yasayabilme ihtimali olabilir belki diye ama bu cihazi dusunuyorum hala daha. Samsung daha dayanikli yapiyor masallahi var o konuda
Solution
Artisit34
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Samsung al huawei band 7 vardı bende fit 3 ten önce çok kasıyordu huawei 30 hz ise fit 3 60 hz direkt
xhallens
Beginner Level 5
Giyilebilir Cihazlar
huawei band 10 öneririm daha uygun fiyatlı ve daha doğru ölçüm yapabilen sensörlere sahip
mertarsoy
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şahomi band 10 öneriyorum süper