cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Fikir danışmak istiyorum

(Topic created on: 04-11-2024 11:33 AM)
304 Views
Drolax
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Akıllı saat/bileklik almak konusunda kararsız kaldım ve bu konuda bilgiye ihtiyacım var. 

Samsung Galaxy Watch 4 için biraz araştırma yaptım. Ama yorumların çoğu eski tarihli. Bu saat ile ilgili bazı özelliklerin çalışmadığı yazıyor.
Mesela, EKG Türkiye'de çalışmıyor. Türkçe dil seçeneği yok gibi yorumlar vardı. Hep 2 yıl öncesine ait yorumlar ve Samsung'un kendi sitesinde gördüm. Bu gibi durumlar güncellemeler ile giderildi mi? Özellikle Türkçe konusunda bilgisi olan var mı?

Bir de Samsung Fit3 mü yoksa Galaxy Watch 4 mü almak konusunda kararsız kaldım. GW4 teki çoğu özelliğe ihtiyacım dahi olmayacağına inanıyorum ama özellikleri bu saatin ne kadar kaliteli sunduğuna göre benim kullanım alışkanlıklarım da değişebilir diye kararsızım. Fit3 konusunda da kesinlikle emin olduğum özellikler var ama kullanıcı yorumlarında şarj süresi konusunda bilgim yok.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bence saat al
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
W4 classic kullanıyorum dil desteği var EKG, tansiyon izinleri alındı (var) ama bu cihazlar sonuç olarak klinik cihazlar değil ona göre almanız lazım şarj 1 gün gidiyor sorun iste alma bir de ufak bazı sorunlar var istersen profilime bakabilirsin 🤗 şimdiden hayırlı olsun
Drolax
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şarj konusu cidden kötüymüş
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hep öyle hocam apple watch alsan da öyle
Drolax
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben Vestel in bi saatini kullanıyorum. Ciddi ciddi işlevsel ama çok dayanıksız fiziksel olarak. Her yeri çizik içinde kaldı. İlk senesi doluyor ama batarya da özelliğini kaybetmeye başladı. Şarj aleti çok saçma ve yedeği olmayan bir şey. O yüzden bilindik bir şey almak daha cazip görünüyor. Şarj etme konusu nasıl? Çok vakit alıyor mu
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Vestel le samsungun watch serisini kıyas edemezsin hocam samsung 5 6 ya katlar vestel bileklik üretiyor bunlar akıllı saat üretiyor w4 serisinde hızlı şarj yok ama 5 ve 6 da var w4 classic 5w ile şarj oluyor her gün şarj ediyorum sorun olmuyor (bütün özellikleri açık) uyku takibini filan kapatınca 2 gün gidiyor
Ekocum
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Galaxy Watch 6 spor modeli kullanıyorum, kesinliklw tavsiye ederim.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Öncelikle watch 4,5,6 vb. Samsung saatler android ve hepsi tüekçe.Ekg vb. Özelliklerinnhepsi çalışıyor şarj konusu zayıf sabah 6'da şarjdan çekiyorum işe giderken ve bildirinler aktif , akşam 12 gibi %20 kalıyor. Ama kurcalarsan daha hızlı biter. Ben tavsiye ederim.
Galaxy_M12
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
akıllı saat daha iyi,bileklik düz model.