cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Epp 6300t de buds live sarj sorunu

(Topic created on: 06-08-2022 08:43 AM)
254 Views
EdipAvşar
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, birkaç ay önce epp6300t kablosuz 3 lü sarj standı satın aldım. Cihazla buds live kulaklik, note 20 ultra ve watch 4 classic saatimi aynı anda sarj ediyorum. Son 2 haftadır kulaklik sarjinda sikinti yaşamaya başladım. Gece koydugumda sabaha kadar diğer 2 cihaz sarj olurken kulaklık sarj olmamaya başladı. Hatta dün akşam yanlış bakmadiysam şarja koyarken kulaklık kutusunun sarj seviyesi %80 ken sabah %45 civarına düşmüştü. Bunun sebebi nedir acaba. Kulaklıkta ve sarj istasyonunda tekilde bir problem yok. Kulaklık gayet sağlıklı calisiyor. Kablolu sarj oluyor. Sarj cihazı da diğer aletleri verimli şekilde sarj ediyor. Acaba kulaklığın son zamanda aldığı güncellemelerden dolayı mı bir problem var?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığı sıfırlayıp yeniden deneyin. Sorun devam ederse samsung members üzerinden şarj standındayken hata raporu gönderin incelesinler. Ordan size yönlendirme yapılır.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Belki de standa sıkıntı olmuştur, servise gönderim derim.
EdipAvşar
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Stand normal şekilde çalışıyor aslında. Note 20ultra, iphone xsmax ve watch 4 classic saatimi normal şekilde sarj ediyor
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığı sıfırlayıp yeniden deneyin. Sorun devam ederse samsung members üzerinden şarj standındayken hata raporu gönderin incelesinler. Ordan size yönlendirme yapılır.
0 Likes