- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2025
06:28 PM
(Last edited
03-09-2025
06:31 PM
by
Turkuaz
) in
S10+ kullandığım dönemin ardından bir süre Elma ve Xiaomi cihazlar arasında dolaştım. S24U çok beğendiğim bir cihazdı ve S25'in yuvarlatılmış görüntüsünü beğenmediğim için Ocak ayında S24U alarak Samsung'a yeniden döndüm. Ardından kulaklığımın Xiaomi olması ve memnun olmadığım yanlarından ötürü kulaklık alma kararı verdim ve Samsung Buds 3 aldım. Buds 3 silikonsuz olduğu için tercih ettim. Bugün ise uzun zamandır dikkatimi çeken Watch 7 ile buluştum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 06:33 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 06:39 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 06:57 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:16 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Uzun yol giderken hem pil ömrü hem de gürültü önleyicisi aşırı dikkatimi çekti.
- Basslar ve tizler oldukça iyi iletiliyor.
- Oyun oynarken gecikme sorunu yok, gecikmesiz olması en çok oyun oynarken etkisini gösteriyor ve kablolu bağlantıya sahipmişsiniz gibi gecikme olmadan rahatça ses kasabiliyorsunuz.
- Müzik dinlemek oldukça keyifli oluyor, özellikle gürültü önleyici oldukça başarılı ve çoğu silikon uç kulaklıktan bilr daha iyi sonuç veriyor.
- Sıkıştırma usulü çalışan kontrolleri başta zorlasa da alıştıkça çok kolay geliyor. Özellikle ses açma işlemini kulaklık üzerinden yapabilmek çok kolaylık sağlıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:09 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:19 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:32 PM in
Giyilebilir CihazlarEkosistemi kurmuşsun güzel. "Telefon (S24U), kulaklık (Buds3), saat (Watch7)" helal olsun başkan, sıradaki tab ve laptop mu olacak acaba? 😂
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:35 PM in
Giyilebilir CihazlarTablet kısmı için şuan bir ihtiyacım olmadığından bakınmıyorum. Halihazırda Windows işletim sistemi kullanan masaüstü bilgisayar kullanıyorum phone link sayesinde bir sıkıntı yaşamıyorum. Gelecekte GalaxyBook'lar Türkiye'de olursa inceleyip o zaman bakacağım 😂
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2025 07:40 PM (Last edited 03-09-2025 07:40 PM ) in
Giyilebilir CihazlarRing alacak mısın? (Tavsiye etmem açıkçası… çünkü özellikleri yok denecek kadar az… Sağlık için ideal değil henüz…)