cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekosisteme Dönüş

(Topic created on: 03-09-2025 06:28 PM)
313 Views
itzRabel
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

S10+ kullandığım dönemin ardından bir süre Elma ve Xiaomi cihazlar arasında dolaştım. S24U çok beğendiğim bir cihazdı ve S25'in yuvarlatılmış görüntüsünü beğenmediğim için Ocak ayında S24U alarak Samsung'a yeniden döndüm. Ardından kulaklığımın Xiaomi olması ve memnun olmadığım yanlarından ötürü kulaklık alma kararı verdim ve Samsung Buds 3 aldım. Buds 3 silikonsuz olduğu için tercih ettim. Bugün ise uzun zamandır dikkatimi çeken Watch 7 ile buluştum. 

image

Saat tarafında Huawei markasına ait Gt4 modelini kullanıyordum. Pil ömrü konusunda mükemmel ötesi olsa da gerek uyum gerek özellik konusunda epey geride kalıyordu. Ara ara yaşadığım arayan ismi gözükmeme konusu, sağlık verisi işleme eksikliği, sürekli bir şeyler indirerek kullanmam gerekmesi beni çok yordu. Bugün yaptığım değişiklik umuyorum ki beni mutlu edecek. Samsung ekosistemini ve cihazların birbiriyle ne kadar iyi anlaştığını unutmuşum. Ekosistem olarak Samsung aslında çoğu (muhtemelen tüm) markalardan daha iyi iş çıkartıyor. 

Uzun kullanım sonrası watch 7 hakkında yorum yapacağım. Şimdilik tek diyebileceğim kordon aşırı rahat ve yumuşak... Çok hoşuma gitti. 

Allah herkese çok daha iyilerini versin inşallah. Bu heyecanımı değerli Samsung Members ailesi ile paylaşmak istedim ❤️
19 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tekrardan galaxy dünyasına hoşgeldin hayırlı olsun yeni cihazların
itzRabel
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim efendim 🙏
tahadmn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 konusunda deneyimleriniz neler acaba? Uzun süreli kullanım fırsatınız oldu mu
itzRabel
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 kesinlikle pil ömrü açısından da ses kalitesi açısından da çok etkileyici bir cihaz.
- Uzun yol giderken hem pil ömrü hem de gürültü önleyicisi aşırı dikkatimi çekti.
- Basslar ve tizler oldukça iyi iletiliyor.
- Oyun oynarken gecikme sorunu yok, gecikmesiz olması en çok oyun oynarken etkisini gösteriyor ve kablolu bağlantıya sahipmişsiniz gibi gecikme olmadan rahatça ses kasabiliyorsunuz.
- Müzik dinlemek oldukça keyifli oluyor, özellikle gürültü önleyici oldukça başarılı ve çoğu silikon uç kulaklıktan bilr daha iyi sonuç veriyor.
- Sıkıştırma usulü çalışan kontrolleri başta zorlasa da alıştıkça çok kolay geliyor. Özellikle ses açma işlemini kulaklık üzerinden yapabilmek çok kolaylık sağlıyor.
Tekyolislam25
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aslında kulaklıkta telefon üreticilerinin "EN" lerine başvurmayacaksın galaxybuds gereksiz pahalı airpods dan daha ucuz olsada (fiyat performans açısından) O yüzden daha işin ehli markalara yönelmenizi tavsiye ederim kulaklıkta örnek olarak soundcore. Ama aynı fiyata alacaksın. Şunu şu şekilde izah edebilirim, millet Samsungun amiral gemilerini kullanmıyor önce (A serisi gibi) sonra iphone alınca (apple sadece amiral gemisi ürettiği için) samsung burada harcanmış oluyor
itzRabel
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Soundcore kesinlikle güzel bir marka, benim buds 3 tercih etme sebebim ekosistem uyumu kısmı tamamen. Ekosistemin işleyişi çok hoşuma gittiği için böyle bir seçim yaptım. Ayrıca katılıyorum. Ağırlıklı olarak A serisi cihazlar, diğer Android kullanan markaların da orta segment cihazlarından Elma'ya geçtiklerinde arada uçurum görüp hemen Elma'ya bağlanıyorlar...
LorDTaiLoS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun.(kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah.. 🤲)

Ekosistemi kurmuşsun güzel. "Telefon (S24U), kulaklık (Buds3), saat (Watch7)" helal olsun başkan, sıradaki tab ve laptop mu olacak acaba? 😂
itzRabel
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim 🙏
Tablet kısmı için şuan bir ihtiyacım olmadığından bakınmıyorum. Halihazırda Windows işletim sistemi kullanan masaüstü bilgisayar kullanıyorum phone link sayesinde bir sıkıntı yaşamıyorum. Gelecekte GalaxyBook'lar Türkiye'de olursa inceleyip o zaman bakacağım 😂
LorDTaiLoS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Anladım.

Ring alacak mısın? (Tavsiye etmem açıkçası… çünkü özellikleri yok denecek kadar az… Sağlık için ideal değil henüz…)