cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Değişim hakkı 1 aylıkmı

(Topic created on: 2 weeks ago)
111 Views
AdarAri
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkdaşlar 1 yıl önce aldığım Galaksi buds 2 pro kulaklık sağ tekinde ıslık sesi vermeye başladı 1 yıl daha garantisi devam edicek servis tamir için parça değişimi dedi ben ise garantisi devam ettiği ve teknik bir arıza olduğu için değişim istedim servis o durumun ilk ay geçerli olduğu konusunda ısrarcı öylemi bilgisi olan paylaşabilirmi teşekkürler 

4 Comments
EkremDurmaz
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Usta 1 yıl kullanmışsın değişimi bildiğim kadarıyla olmaz
0 Likes
AdarAri
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet ama mevcut tüketici hakları arızalanması durumunda alıcı tamir ettirmek zorunda değil iade ve ya değişim hakkına sahip diyor ben de anlamadım
0 Likes
alierenkocamann
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
6 ay doa kapsamında değişim hakkın oluyor 1 yıla değişim yapmazlar ama o ıslık sesi bende de oluyordu cihazın silikonunu **bleep** **bleep** temizleyince olmuyor garip bir şekilde silikon kirlendiği zaman o ses oluyor bi silikon değiştirip ya da silikonları su ile detaylıca temizleyip test edin ben genellikle boş bir pet şişenin içine biraz su koyup silikonları içine atıyorum biraz çalkayalıp gece sabaha kadar suyun içinde bırakıyorum tertemiz oluyor
0 Likes
AdarAri
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Denemekte fayda var fakat ıslık sesi sade mod değiştirince oluyur normal moda alınca yok ortam sesi ve ya görültü önleme modunda oluyur
0 Likes