cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Düzensiz Kalp Ritmi neden yok?

(Topic created on: 08-28-2023 08:47 PM)
275 Views
Oytun
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy watch 6 classic aldım. Neden düzensiz kalp ritim özelliğini aktif edemiyorum? Konum açıkken neden arabada ya da toplu taşıma da adım sayıyor? Gündüz uykularını neden otomatik olcmüyir? Saate neden rutin ekleyemiyorum?

Yardımcı olur musunuz
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Oytun,

Galaxy Store üzerinden tüm güncellemeleri yaptıktan sonra  "Ayarlar > Uygulamalar > S Health > Depolama > Veriyi Sil" işlemini uygulayınız. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu oluşturmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Düzensiz kalp ritim özelliği Health Monitor uygulamasında var diye biliyorum. Bende toplu taşımada adım saymıyor, sanırım navigasyon açık diye. Kadranı değiştirme ve tiyatro modunu açınca otomatik ayarlama yapma gibi kısıtlı rutinler ayarlanabiliyor.
0 Likes
Oytun
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Baktım ancak bulaldik orada onu. Konum açık mı oluyor otobüse falan binerken
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben konumu hiç kapatmıyorum.
0 Likes
ugurxcetnn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saat üzerinden ayarlamak gerekiyor nabız>ayarlar>sürekli ölçü aktif edin>yüksek HR AKTİF edin
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Oytun,

Galaxy Store üzerinden tüm güncellemeleri yaptıktan sonra  "Ayarlar > Uygulamalar > S Health > Depolama > Veriyi Sil" işlemini uygulayınız. Sorunun devamı halinde Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu oluşturmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes