cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Düşme Sonrası Acil Arama ( Sos Araması)

(Topic created on: 04-04-2023 11:16 PM)
379 Views
cagatay_cagdas
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ya ben böyle bir şey görmedim. Kaçıncı yazım bu bilmiyorum... Şimdi top BDH ( teknik servise ) atılıyor. BDH firmasınin yazdıklarıni okuyorlar. BDH beni arıyor söylüyorum sağlık ürünü olarak aldım düşme sonucu acil arama özelliği nedeniyle İzmir servis sağlayıcı hatalı olduğunu söylüyor. ( Stres bölümü EKG çalışmıyor zaten bıraktım. ) Vs ürün değişimi gerekiyor bana nöbet geçir video kaydını bize gönder bakalım ayıp ya gerçekten ayıp. Müşteri hizmetleri çağrı merkezi, attığım mail cevabı aynısı Bdk nin yazdığını söylüyor. ( Üründe herhangi bir sorun yok) yahu düşerken denediniz mi? Yok denemedik.... Yine cevabın tekrarlıyor. Yazık ya ürün ve memnuniyet sağlıktan daha mı önemli? İmkanım yok zaten refakatçilerime bilgi versin bi umutla aldım. Son aradıklarında Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi hastanesinde yatıyordum yine nöbet yüzünden.... Forum aynı, teknik servisiniz BDH utanmaz. İzmir teknik servisinize güvenmiyorsanız niye yetki verdiniz? 

Samsung Galaxy Watch 3 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba cagatay_cagdas,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Giyilebilir Cihazlar

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport diye bı şikayet formu doldur dediler. Doldurduk yine aynı cevap aynı düşmenin videosunu istiyorlar. hastane raporlarını acil evraklarını gönderiyorum. BDH firması ne yazdıysa cevabının aynısını söylüyorlar. Burada aynısı şuna linkine yaz yada WhatsAppta tan şu numaradan iletişime geç vs sonra sorun düzeldi. Yahu sorun Yıllardır devam ediyor. Düzelmedi....

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Ürünümü değiştirin.....

Screenshot_2023-04-01-10-49-42-04.jpg

 utanmaz BDH firması ve bağlı telefonla kopyala yapıştır söyleyen Samsung firması 

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

İzmir teknik servisin ürün değişim gidip güncel fotoğrafını paylasicam İzmir Aydın'dan 100 TL ve 120 km :) 4. Sefer hadi TV cep telefonu olsa kır yaptır geç ama sağlık ürünü imkan 0 insanlık yok maalesef 

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Müşteri hizmetleri çağrı merkezi temsilcisi yardımcı olmaz, forumu başka, WhatsApp komedi zaten sağlıkta ve insanlıkta sınıfta kaldı ( teknik servisleri saymıyorum) bir tanesi dusecem 30 saniye sonra cevap verecek bı tanesi 5 saniye sonra devreye giriyor. Allah muhafaza deprem olsa dussek atlasak düşünsenize...

0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Screenshot_2023-02-25-17-02-24-72.jpg

0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba cagatay_cagdas,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız

Teşekkürler.

MOD

0 Likes