- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-04-2023
11:16 PM
(Last edited
04-04-2023
11:17 PM
by
Ergene
) in
Ya ben böyle bir şey görmedim. Kaçıncı yazım bu bilmiyorum... Şimdi top BDH ( teknik servise ) atılıyor. BDH firmasınin yazdıklarıni okuyorlar. BDH beni arıyor söylüyorum sağlık ürünü olarak aldım düşme sonucu acil arama özelliği nedeniyle İzmir servis sağlayıcı hatalı olduğunu söylüyor. ( Stres bölümü EKG çalışmıyor zaten bıraktım. ) Vs ürün değişimi gerekiyor bana nöbet geçir video kaydını bize gönder bakalım ayıp ya gerçekten ayıp. Müşteri hizmetleri çağrı merkezi, attığım mail cevabı aynısı Bdk nin yazdığını söylüyor. ( Üründe herhangi bir sorun yok) yahu düşerken denediniz mi? Yok denemedik.... Yine cevabın tekrarlıyor. Yazık ya ürün ve memnuniyet sağlıktan daha mı önemli? İmkanım yok zaten refakatçilerime bilgi versin bi umutla aldım. Son aradıklarında Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi hastanesinde yatıyordum yine nöbet yüzünden.... Forum aynı, teknik servisiniz BDH utanmaz. İzmir teknik servisinize güvenmiyorsanız niye yetki verdiniz?
Samsung Galaxy Watch 3
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2023 10:19 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba cagatay_cagdas,
Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2023 11:39 PM in
Giyilebilir Cihazlarhttps://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport diye bı şikayet formu doldur dediler. Doldurduk yine aynı cevap aynı düşmenin videosunu istiyorlar. hastane raporlarını acil evraklarını gönderiyorum. BDH firması ne yazdıysa cevabının aynısını söylüyorlar. Burada aynısı şuna linkine yaz yada WhatsAppta tan şu numaradan iletişime geç vs sonra sorun düzeldi. Yahu sorun Yıllardır devam ediyor. Düzelmedi....
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2023 11:40 PM in
Giyilebilir CihazlarÜrünümü değiştirin.....
utanmaz BDH firması ve bağlı telefonla kopyala yapıştır söyleyen Samsung firması
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-05-2023 12:28 PM in
Giyilebilir Cihazlarİzmir teknik servisin ürün değişim gidip güncel fotoğrafını paylasicam İzmir Aydın'dan 100 TL ve 120 km :) 4. Sefer hadi TV cep telefonu olsa kır yaptır geç ama sağlık ürünü imkan 0 insanlık yok maalesef
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 12:28 PM in
Giyilebilir CihazlarMüşteri hizmetleri çağrı merkezi temsilcisi yardımcı olmaz, forumu başka, WhatsApp komedi zaten sağlıkta ve insanlıkta sınıfta kaldı ( teknik servisleri saymıyorum) bir tanesi dusecem 30 saniye sonra cevap verecek bı tanesi 5 saniye sonra devreye giriyor. Allah muhafaza deprem olsa dussek atlasak düşünsenize...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 12:29 PM in
Giyilebilir Cihazlar

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-08-2023 10:19 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba cagatay_cagdas,
Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız
Teşekkürler.
MOD