- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-05-2023
03:48 PM
(Last edited
03-05-2023
04:04 PM
by
Gediz
) in
Valla forumda şikayetim sorunum belki düzeliyor diye yazıyorum. Sorunları düzeltmeden sorunları çözdüler diye geçiyorlar. Yahu bir sorunumuz var paylaşım yapıyorum. Belki beraber kullanan yada aynı sorunu yaşayan belki yaşayan kişiler diye tartışmak için hemen konu kapanıyor. Momo. Garantiye verdim 3 kez yuva değişimini verdim talep sözde aciliyeti yazıldı dönüş yapılacaktı ama ne dönüşün var ne müdahale ne yapmaya çalışıyorlar. Hadi Galaxy Watch 3 sos özelliği yoksa o zaman neden yazılıyor. Şunun yüzünden çalışmıyorsa cevap verebilir. Yeterki bir cevap ver. 2 kuş uzak takipteyim.Ama cevap yok salla gereksiz yere düş çalışır vs ( bayinin ve forumda verilen cevap) ve konuşmaların sözde Söylediği yalanı bırakın. KONU TAKİPTEDİR.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2023 11:44 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba cagatay_cagdas,
Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 03:56 PM in
Giyilebilir CihazlarAyrıca çeşitli yöntemler söylenilen forumda söylenen WhatsApp Messenger yöntemiyle durumu yazdım. Ürününde haberi yok :) garanti fotoğrafları gönderdim yeni jeton düştü whatsApp Messenger de sanırım orda Samsung sorularına cevap veren yan şirket çalışanları sözle ürünü yine göndermişler. Yahu ürün bozuk kardeşim çalışmıyor. Sağlık için sos özelliği için aldım Android tüm sürümlerinde denedim. Cihazı ezberledim. Hatta servise bile nasıl çalıştığını gösterdim. Şikayetvar.com adresine durumumu izah ettim dönüş yapılmadı ( yapicaz diye yazı yazdı) ne arayan var ne yok
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-05-2023 04:00 PM in
Giyilebilir CihazlarYanlış hatırlamıyorsam forumda biriside benim numaramı almıştı 1-2 saat sonra beni aradı vs sözde takipteydi ( müşteri hizmetleri çağrı merkezi) 1 ay sonra sordu tekrar garanti vs şimdi hala dönüş bekliyoruz. depremi bahane Etmeyin sözde Samsungun kactane çalışanı teknik personeli bayisi var. NEYSE ürünüm degistirilsin
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-06-2023 07:59 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Şimdi admin de benden telefon numarami yazmamı şeklinde mesaj yazıyor. Yahu ben telefon numaramı yazsam altından sorun çözüldü diye düşüm yapılacak. Bir mod bana telefon numaramı istedi verdim. Bu sefer başka bir kullanıcı mod buranın linkini paylaşıp altına numaramı yazmamı istedi. Şu anki durumla bana gene bir şey yok diye iade ettiğiniz Samsung Galaxy Watch 3 saatimle strese bassam gene 0 yazacak :) Samsung Galaxy Watch 3 ürünümü değiştirin

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2023 11:44 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba cagatay_cagdas,
Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD