cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds3 Pro ve Kalite Problemleri

(Topic created on: 02-14-2025 09:46 AM)
197 Views
Eclipsa21
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Heves ettim Buds 3 Pro çıktığı gibi aldım. İlk aldığım zaman iki hafta geçmeden rezalet bir biçimde arıza verdi. Kulaklıklar şarj olmuyordu batarya ömrü kısa ve dengesizdi. Sürekli olarak kulaklık can çekişiyor gibi bozukluk oluyordu. Paketledim gönderdim BDH Bilişime. 12 gün yattı kalktı değişim talep etmiştim daha 1 aylık oldu olacak cihazı söktürmek istemedim ve değişim onaylandı geldi elime yenisi. Sonra kullandım kulaklığı 1 ay 2 ay derken kulaklık aynı arızayı yine vermeye başladı. Sol ucu kutusuna koyuyorum şarj almıyor. Şarj alıyor gibi gösteriyor kutuyu kapatıyorum hop bildirim geliyor şarj durduruldu diye. Bende aktif kulaklık kullanan biriyim diye de geri gönderemedim günler haftalar geçti en son canıma tak etti paketledim yine postaladım BDH Bilişime. Samsung Find ile de takip ediyorum konumunu baktım 10 Şubat Pazartesi BDH Bilişime ulaşmış. 11 Şubat salı Teknik servis girişi yapıldı ve tekniseyene atandı yazıyordu. 12 Şubat öğleden önce kontrol ettim durum aynıydı öğleden sonra baktım servis talebi alındı durumuna düşürülmüş. 13 Şubat öğleden sonra kontrol ettiğimde tekrardan tekniseyene atanmış olarak gördüm ve 14 Şubat yani bu gün kontrol ettiğim de kulaklık muhtemelen sıfırlanmış benimle bağlantısı kesilmiş idi.

Muhtemelen kulaklığım bir kere daha değişim gelecek ama ben kalıcı bir çözüm istiyorum ve bu sefer olursa eğer 2. Değişim olacak ve bir kere daha arıza olması durumunda direk ücret iade talebinde bulunacağım. Yani adına "Pro" olan bir cihazın bu kadar problemli olmaması gerekiyordu. Samsung markası adı altında rahat telefon görüşmesi yapabileceğimiz ve kaliteli müzik dinleyebileceğimiz bir kulaklık olamayacak mı anlamıyorum. 

Sizin görüşleriniz nedir? Kullanan arkadaşlar sizin hikayeniz nedir? 
18 Comments
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kargo dağıtım sirasinda küçük kutular ne olduguna bakilmaksizin firlatiliyor, düşüyor itip kakiliyor. Bu sebeplerden dolayi zaten hassas olan elektronik cihazlar almayi sagliklik bulmuyorum internetten. Talihsizlik olmus demekki
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
*Güncelleme*
Az önce Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm ve BDH bilişimin Samsung'a kulaklığın arızalı olduğunu hala DOA kapsamında olduğunu ve kullanıcının değişim talebinde olduğunu iletmiş şuan Samsung tarafından onay bekleniyormuş. Hadi bakalım 😀

Ek olarak müşteri hizmetlerinden bu sefer kulaklığın imkan dahilinde siyah renk ile gönderilmesini istedim.
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
ilk çıkarılar seriler kronik sorunlu. Kulaklik koduna bakarsanız görebilirsiniz serisini. Bende 2. seri olduguna emin olduktan sonra siparis vermistim tab s10+ ile genelde ilk seriler, üretimler sorunlu olur. olmaması gerek ama malesef ülkemize gelenler aynı kalitede değil o yüzden biraz bekledikten sonra siparis vermek gerekiyor ki hevesimiz kursağımızda kalmasın.
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kutu veya kulaklık üzerinde parti numarası göremedim nerede bahsettiğiniz üretim detayı yazıyor?
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
seri numarası olması lazım kutu ve sarj kutusunda yaziyor
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Seri numarası var evet ama nasıl anlaşılıyor ki
0 Likes
Deep_S22
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
ürünler belirli bi sayıda üretilir bu serilerin belirli bi harfi olur x veya z gibi seri değistikce x z olur bunun gibi
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ama spesifik bir bilgi yok ortada. Ortada bir seri numarası var evet ama bu harf varsa bu birinci üretimdir veya şu harf varsa 2. Üretimdir gibi net bir şey dememişsin
Deep_S22
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
seri numaralarından emin olmadığım için kesin bi bilgi vermek istemedim ama böyle anlaşılıyor 😊
0 Likes