cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds3 Pro ve Kalite Problemleri

(Topic created on: a month ago)
156 Views
Eclipsa21
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Heves ettim Buds 3 Pro çıktığı gibi aldım. İlk aldığım zaman iki hafta geçmeden rezalet bir biçimde arıza verdi. Kulaklıklar şarj olmuyordu batarya ömrü kısa ve dengesizdi. Sürekli olarak kulaklık can çekişiyor gibi bozukluk oluyordu. Paketledim gönderdim BDH Bilişime. 12 gün yattı kalktı değişim talep etmiştim daha 1 aylık oldu olacak cihazı söktürmek istemedim ve değişim onaylandı geldi elime yenisi. Sonra kullandım kulaklığı 1 ay 2 ay derken kulaklık aynı arızayı yine vermeye başladı. Sol ucu kutusuna koyuyorum şarj almıyor. Şarj alıyor gibi gösteriyor kutuyu kapatıyorum hop bildirim geliyor şarj durduruldu diye. Bende aktif kulaklık kullanan biriyim diye de geri gönderemedim günler haftalar geçti en son canıma tak etti paketledim yine postaladım BDH Bilişime. Samsung Find ile de takip ediyorum konumunu baktım 10 Şubat Pazartesi BDH Bilişime ulaşmış. 11 Şubat salı Teknik servis girişi yapıldı ve tekniseyene atandı yazıyordu. 12 Şubat öğleden önce kontrol ettim durum aynıydı öğleden sonra baktım servis talebi alındı durumuna düşürülmüş. 13 Şubat öğleden sonra kontrol ettiğimde tekrardan tekniseyene atanmış olarak gördüm ve 14 Şubat yani bu gün kontrol ettiğim de kulaklık muhtemelen sıfırlanmış benimle bağlantısı kesilmiş idi.

Muhtemelen kulaklığım bir kere daha değişim gelecek ama ben kalıcı bir çözüm istiyorum ve bu sefer olursa eğer 2. Değişim olacak ve bir kere daha arıza olması durumunda direk ücret iade talebinde bulunacağım. Yani adına "Pro" olan bir cihazın bu kadar problemli olmaması gerekiyordu. Samsung markası adı altında rahat telefon görüşmesi yapabileceğimiz ve kaliteli müzik dinleyebileceğimiz bir kulaklık olamayacak mı anlamıyorum. 

Sizin görüşleriniz nedir? Kullanan arkadaşlar sizin hikayeniz nedir? 
18 Comments
Daisy26
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Benim kulaklığım da yeni bozuldu kulaklık arayışına girmiştim buds3 pro yeni olduğu için alıyım dedim ama bu şekil şikayetler okudum şikayeti en az olan ve memnun olunan kulaklık buds 2 ydi eski olmasına rağmen bud2 prodan bud3 prodan daha iyiydi kullanıcı yorumları bende aldım iyiki de almışım ben çok memnunum ❤ tavsiye ederim
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 bende kullanıyordum ve çok da memnunum zaten şöyle ki şarj kutusunu kaybetmiştim ve o yüzden yeni kulaklık almak için bahanem olmuştu sonrasında zaten Buds 2 ye orijinal şarj kutusu aldım ve servise gönderdiğim 3 Pro yerine buds2 kullanıyorum ama yinede buds3 Pro sırf en son çıkan nesil bir kulaklık olduğu ve adında Pro olduğu için çok daha güzel Özelliklere sahip olmalıydı bence
Daisy26
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bence de öyle ama nedense en yeni model olmasına rağmen eski modellere göre böyle şikayetleri daha fazla ilginç yani
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
BDH bilişim denilen yerden mi aldin?
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ürünü Hepsiburada üzerinden kendi ismiyle aldım. Yani Hepsiburadanın kendi satıcısından aldım ve Samsung'un Türkiye pazarında en başarılı teknik servisi BDH Bilişim Ankara. O yüzden garanti servisi için BDH Bilişime gönderdim
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ustam boyle şeyleri web sitesinden almamamiz gerek, sağlık olsun daima magazadan alinir kacinci parti ürün, açılmış mi ne olmus belli olmuyor
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Magazada en azindan karsinda bir sorumlu bulabiliyorsun, media markt cihazin sorununa gore kapali kutu veriyor veya sorunlu olani hemen değişiyor
0 Likes
wirbusiness
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Vs vs buds3 pro cok keyifli bi cihaz umarım sorun coz🙏ulur
0 Likes
Eclipsa21
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ustam işler öyle yürümüyor tabiki. Kutu tamamen kapalı, Samsung Türkiye bandrollü ve tamamen kusursuz paketleme ile geldi. Ayrıca internet üzerinden alınan elektronik cihazlar için garanti ve servis yönetmeliği daha avantajlı şekilde oluyor.