Original topic:

Buds3 Pro alınırımı?

(Topic created on: 11-02-2025 05:33 PM)
144 Views
UNLIMITED_3
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar.

Suanda kullandigim soundpeats air 4 pro kulaklığımda yasadigim sag tarafin sarjinin hizli bitmesi sorunu var. Muhtemelen sarj standinda sorun var bazen yapiyor.

Bu sebelten buds 3 pro almayi dusunuyorum sizce ses kalitesi falan nasil?

Kullandigim cihaz S22 ve saatte watch 6 classic. Bir nevi ekosistemde tamamlanmis oluyor. 
8 Comments
Deniz7
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Düz buds 2 kullanıyorum ve inanılmaz memnunum arkadaşımda 3 pro var dehşet güzel bir cihaz bence kesinlikle alınır
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hepsiburada buldum valla gumus modelini. Galiba alacagim onu. Kotu diyen yok nasil bir kulakliksa 😂
Deniz7
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Air pods pro3 olan arkadasım da var gercekten buds 3pro cok cok daha iyi bi kulaklık uzun zamandır yeni model cıkarmamışlardı ama bi çıkardılar tam çıkardılar yani hayırlı olsun şimdiden
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende 2 tane 3 pro var cok memnunum sarjtan ve ses kalitesinden ama sizte s22 var 96 hz desteklemez malesef s23 ve sonrasında var s ve z ailesinde
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Suanki kulakligim 20hz galiba. Ona ragmen cok gusel oldugunu dusunuyorum sesin qualcom aptx sayesinde.Hem ilerde telefonu bir ust galaxy modele cikartirsam ozmn o sesi alirim. Tercihim degismicek gibi. Peki ya s22 ile bu kafayi cevirince sesde senle geliyormus galiba uzumsal sesmiydibtam hatirlayamadim. Onlar falanda kullaniliyormu yoksa s23 falanmi gerek en dusuk?
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bide fe serisi de destekkemiyor atlamısım sadece düz s plus ultra
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Fe serilerini sevemiyorum ben zaten bir. Samsung promotoru arkadasim bana s22 yerine 23fe al derken bule o cerceve ve kaba durusundan almadim cihazi. Duz s ler daha kaliteli ve sorunsuz gibi geliyor
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynen düzler tam özelik varken fe de yok