cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds3 Pro (Kopan Ses Problemi)

(Topic created on: a month ago)
72 Views
The_Baba
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Herkese selam. Ürünü alalı sadece 1 hafta oldu ve bu kısa sürede tadımı kaçıran 2 problemle karşılaştım:

1. Müzik dinlerken veya video izlerken ses kesilip tekrar geldi. Yani ses akarken düzenli olarak 5-6 saniyede bir kesiliyor, 2 saniye sessizlik oluyor, sonra ses gelmeye devam ediyor ve akabinde bu döngü sürekli tekrar ediyordu. Problemi yaşadığım anda YouTube Music'ten şarkı dinliyordum; acaba platformla alakalı bir sorun mu diye test etmek için Instagram'dan video izledim fakat yine aynı şey oldu.

2. Bu olaydan birkaç gün önce de YouTube'ta video izliyordum. Videoda anlatılanları sadece dinlemek için ekranı kilitleyip telefonu cebime koydum. Bilindiği üzere YouTube Premium'da ekranı kilitledikten sonra da dinleyebiliyorsunuz. Ekranı kilitledikten kısa bir süre sonra ses gidip gelmeye başladı. Yalnız enteresan bir şey **bleep** ettim; ekranı kilitleyip sadece elimde tuttuğumda hiçbir şey olmadı ama cebime koyunca yine aynı problemi yaşattı. Yani sanki telefonumun (S24+) sensörüyle de bağlantılı bir problem mi acaba dedirtti. Tabii ki uzman olmadığım için bilemem ama detaylar önemli olduğu için tüm ayrıntısıyla gözlemlerimi yazmak istedim.

Her iki problem de telefonu yeniden başlatınca ortadan kayboldu ama problemleri birkaç gün arayla yaşamış oluşum, ürünün sorunlu olduğu ve problemlerin devam edeceği algısını oluşturdu bende, tadımı kaçırdı. Böyle devam ederse de servise götüreceğim.

Bu tarz bir problemle karşılaşan oldu mu? Çözüm önerisi olan var mı?
2 Comments
Takma00
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Valla bende ara ara oluyor neden oluyor bilmiyorum ama benim bi an gidip geliyor ses onu çözemiyorum
0 Likes
The_Baba
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bir an gidip gelmekle kalıyor mu yoksa bunu o hatayı verdiği an arka arkaya mı yapıyor?
0 Likes