cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds2

(Topic created on: 01-20-2023 09:55 PM)
541 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Giyilebilir Cihazlar

Silikonları denemek için çıkardığımda f a r k ettim sol kulaklığımda yok ama sağ kulaklığımız plastiğinde çizgi gibi yamukluk var o kadar para verdik neden böyle oluyor

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, satın aldığınız yer üzerinden garanti veya iade koşullarını deneyebilirsiniz. Ya da 444 77 11 arayarak yetkili servis bilgisi alıp işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

Satın aldığınız yer internet sitesiyle, satın aldığınız firmanın iletişim bilgilerini alarak gerekli adımları öğrenebilirsiniz. 

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ezilmiş ve ayıplı ürün,iade edebilirsiniz.İtiraz edemezler eger "kullanıcı hatası"demezlerse!Keşke alırken kutudan çıkartıp kontrol ederek alsaydınız.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Teknosanın internet sitesinden aldığım için öyle bir şansım olmadı maalesef ayrıca daha bugün geldi buna da kullanıcı hatası derlerse yok artık daha kaç kere kullandım ki..nereye başvurmam gerekiyor bilginiz var mı
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Derler derler,kendi eliyle açtığı tablet kutusunun içinden çıkan üründe bir önceki ürünle aynı sorun olduğunu görmesine rağmen "bu kutu açılmış!"deyince,bende"siz açtınız şimdi!"dedim ve "ürünü iade alamayız!"diyip reddetmişti ve ben sesimi yükseltip,müdürü çağırmayın şsteyince diğer çalışan hemen iade almıştı!Kraldan çok kralcılık bitirdi bu ülkeyi!Bu olay Teknosa'da olmuştu.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Doğrudur böyle olaylar çok oluyor maalesef teknosaya çoğu gidişimde müşterilerle kavga ediyorlar neyse sizce kulaklığı değiştirmekle uğraşmama gerek var mı sizce
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ne kadara aldınız?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
1498
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Evet var,az pars vermemişsiniz ki 100 TL bile olsa değiştirmek sizin hakkınız vd siz ya da bir başkası bu hakkını kullanmazsanız knlarda bj hakkınızdan mahrum bırakır her müşterisini.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kafam çok karıştı ya şimdi uğraşsam kaç gün bekliyicem yine kargosudur falan kullanımda sıkıntı çıkarmayan bir şeyse hiç uğraşmasam daha iyi olacak gibi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık çalışıyorsa bunu çok da takma kafana büyütülecek bir sorun değil gibi
0 Likes