Resolved! Solved

Original topic:

Buds2 prodan buds3proya geçilirmi

(Topic created on: 01-29-2025 10:40 PM)
405 Views
Rbarans
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Şuan aktif buds2pro kullaniyorum kaç gündür gözümde buds3pro var sizce geçmelimiyim eğer geçilirse yarin alicam

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
NaturaDominus
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende ikisi de var, ses açısından buds 3 pro biraz daha iyi tabii ki ama genel olarak görünüş ön plana çıkıyor gibi burada. Ses açısından biraz daha iyi diyebilirim ama aman aman bir ayrım yokc görünüşü çok hoş ama daha premium hissi var.

View solution in context

Solution
K_Neutrava
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bununla ilgili bir yazım var fakat 1 aylık kullanım özetini geçmem gerekirse; Buds 3 Pro, Buds 2'ye göre ses açısından daha kaliteli, lakin pil kullanımı açısından düşük kalabiliyor. Onun dışında sorunsuz diyebilirim, fakat kulaklık kutusu ile kulaklık arasında şarj sorunu olabiliyor. Bunu şu sıralar fazla yaşamaya başladım, o yüzden kontrol ederek kutuya koymanızı tavsiye ederim.

View solution in context

Solution
K_Neutrava
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Geçmeye değip değmeyeceği kişiseldir. Eğer yüksek kalitede ses istiyorsanız ve şarj sizin için sorun değilse geçebilirsiniz; ayrıca daha şık duruyor.

View solution in context

Solution
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds ilk serisinden grctim buds 3 pro a cok fazla memnunum ama brnce 1 sene daha brkle buds 4 cıkarsa ona bak

View solution in context

Solution
Moşe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yenıye geçmende herhangi bir sorun yok geçebilirsin buda2 prodan 3 proya gectım herzaman yenılıkler guzeldır. Geçtikten sonr asen zaten karar verıceksin

View solution in context

Solution
Venduss
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben de Buds2 Pro kullanırken Buds3 Pro ya geçenlerdenim. En büyük **bleep** tahmin edileceği üzere kulaklığın yapısından kaynaklı olarak kulağa oturuşu. Buds2 Pro uzun süre kullanımda kulağımda ağrı yaparken, Buds3 Pro da bunu hiç yaşamadım.

Ses kalitesi olarak aşırı **bleep** yok bence ama Buds3 Pro haliyle daha başarılı. Ayrıca mikrofon kalitesi olarak Buds3 Pro net daha başarılı. Bu da büyük ihtimalle kulaklığın yapısından kaynaklı.

Buds2 Pro kullanmaktan memnunsanız bence bir süre daha kullanılabilecek bir kulaklık. Kulağa daha iyi otursun diyorsanız Buds3 Pro derim ben.

View solution in context

Solution
ARDAEFEGRP38
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
simdiden hayirli olsun bu da benimki20250130_004949_1000085217_1738187391.jpg20250130_004957_1000085218_1738187398.jpg

View solution in context

16 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Geçilir
Solution
NaturaDominus
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende ikisi de var, ses açısından buds 3 pro biraz daha iyi tabii ki ama genel olarak görünüş ön plana çıkıyor gibi burada. Ses açısından biraz daha iyi diyebilirim ama aman aman bir ayrım yokc görünüşü çok hoş ama daha premium hissi var.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 Proda Sorun Yaşayanların Sayısı Hiç Az Değil
Solution
K_Neutrava
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bununla ilgili bir yazım var fakat 1 aylık kullanım özetini geçmem gerekirse; Buds 3 Pro, Buds 2'ye göre ses açısından daha kaliteli, lakin pil kullanımı açısından düşük kalabiliyor. Onun dışında sorunsuz diyebilirim, fakat kulaklık kutusu ile kulaklık arasında şarj sorunu olabiliyor. Bunu şu sıralar fazla yaşamaya başladım, o yüzden kontrol ederek kutuya koymanızı tavsiye ederim.
Rbarans
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Geçemeye değermi sizce
Solution
K_Neutrava
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Geçmeye değip değmeyeceği kişiseldir. Eğer yüksek kalitede ses istiyorsanız ve şarj sizin için sorun değilse geçebilirsiniz; ayrıca daha şık duruyor.
Rbarans
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kesin geçeceğim😅
Solution
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds ilk serisinden grctim buds 3 pro a cok fazla memnunum ama brnce 1 sene daha brkle buds 4 cıkarsa ona bak
Rbarans
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Usta çağ atlamışsın😅
0 Likes