cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds2 pro

(Topic created on: 11-20-2023 08:26 PM)
418 Views
Lostheaven54
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar buds 2 pro Kulaklık kullanan varmi almayı düşünüyorum eksi artı neler var

13 Comments
0638
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben aldım tavsiye ederim şu an sorunsuz kullanıyorum
Lostheaven54
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim tiz kalitesini iyi fakat bass kalitesini pek iyi değil diye duydum bu kullanıcıya göre değişir tabi sence ses anlamında nasıl
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Piyasada rakibi yok.. airpods pro kullanmış birisi olarak diyorum beats dan bile iyi
Lostheaven54
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yorumun için akg kalbolu kulaklığını kullanıyorum memnunum artık Kablosuz Kulaklığa geçmek istedim yorumun için sağol
s23256ufs4
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

1 sene önce, qcy t13 kullanırken, daha iyi ses ve konuşma kalitesi için buds 2 satın almıştım. müzik kalitesini gördükten sonra pişman olup iade etmiştim. buds 2'nin ses kalitesini beğenmedim ama qcy de konuşma konusunda kötü. 

buds 2 pro bende merak ediyorum. normalde bu kulaklıkla karşılaştırılmaması gerekiyor ama başka kulaklık kullanmadığım için düşüncemi yazmak istedim.

özellikle daha qcy t13  veya bu seviyede kablosuz kulaklık karşılaştırması konusunda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

ffurkankaann
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
buds2 ve buds2 proyu uzun süreler kullanmış birisi olarak arada uzay bi **bleep** yok şahsen ama aramalarda ve gürültü engellemede pro nun hakkı yenizlmez tidal'de de 24bit sesin farkı daha iyi anlaşılıyor fakat günlük hayatında aşırı bi değişiklik yaşamıyorsun
Lostheaven54
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 ve buds2 pronun fazla **bleep** olmadığını mı düşünüyorsun konuşma dışında?
0 Likes
ffurkankaann
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
yani müziğe aşırı bi önem vermiyorsanız arada çok bir **bleep** yok konuşmalarda cidden iyi karşıya sesi iyi iletiyor. yine de başka yerlerden tavsiye almakta fayda var tabii herkesin kulağı aynı değil mümkünse iki kulaklığı da deneyip öyle tercih yapın ama dediğim gibi şahsıma göre öyle uçurum bir değişiklik yok pro ve düz buds2 arasinda ikisindende memnun kalırsınız
Lostheaven54
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim tidal turkiyeden çekildi :)
0 Likes