Resolved! Solved

Original topic:

Buds2 pro silikon uçları

(Topic created on: 02-17-2024 01:16 AM)
1098 Views
eydadesu
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bu kulaklık uçları kulağımda halihazırda olan egzamayı daha da arttırdı. Silikonun malzemesinden olsa gerek uzun süreli kullanımda sinir bozucu bir kaşınma ve kulağımda bu egzamaya bağlı akma oluyor. Dolayısıyla bu da bir yandan kulaklığın sürekli fazlaca kirlenmesine sebep oluyor. İlinci olarak ben kulaklığımın tekini kaybettim ve tamir için samsung teknik servise gönderdim. Evet kulaklık yapıldı yeni bir tek aldım fakat bana verdikleri kulaklıkta büyük bir uç takmışlar. Tabii bunu **bleep** edemedim. Ve ben en küçük uç ile ancak kullanabiliyorum. Bunu kısa sürede **bleep** edip bildirememiş olmam benim hatam ancak şuan sadece silikon almak istediğimde de orijinal ürün bulamıyorum. Ayrıca silikonları değiştirmemin bir diğer sebebi de silikonların içindeki tel ızgaranın kopmuş olması. Yani kulaklığın hoparlör kısmı daha çok kire maruz kalıyor. Temizleyebildiğşm kasar temizliyorum ama yine de ses kalitesi aynı değil gibi. Yardımcı olmanızı umuyorum.
Resolved!
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Eyda hanım yine ben kusura bakmayın hiç alerji testi yaptırdınız mi
0 Likes
eydadesu
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet yaptırdım ve ev tozu, akarı, polen gibi şeyler çıktı. Onun dışında kıyafetlerimde deterjan kullanmıyorum. Duş jeli kullanmıyorum. Yani güçlü kimyasallar içeren temizlik ve bakım malzemeleri kullanmıyorum. Bu tarz silikonlar için alerji yapıp yapmadığına onaylanmış testler oluyor ama **bleep** var mı bilmiyorum. O yüzden şüphelendim zaten.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
P Lastik silikon metal gibi seylerde alerji yapar maalesef
eydadesu
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Biliyorum o yüzden çelik takı kullanıyorum zaten. Ama bu silikonlarda hipoalerjenik sertifikaları olması gerekiyordu. Öyle bir ibare göremedim. O yüzden silikondan şüphelendim zaten. Yakın zamanda yetkili servise gidip bilgi alacağım.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Peki ben bilgi vermek istedim sadece 👍
MAŞtAŞ
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Uzun bir süredir Beats studio 3 wireless kullanıyorum. Bu kulaklıkta şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım çok yoğun şekilde kullanmama rağmen aynı zamanda dinlediğim tınılardan aldığım keyif üst seviyede fakat birde kulakiçi kulaklık kullanmak istediğimden ve ihtiyacım olduğundan biraz araştırma yaptıktan sonra çeşitli sebeplerden ve özelliklerinden kaynaklı anker soundcore liberty 4 nc kulaklığı amazondan sipariş ettim. Şu anda kargoda tabiki ilgi alanınızda ise ilk izlenimi ve uzun kullanım deneyimimi paylaşırım. Youtube'da hem yaşadığınız kötü deneyim hem de bahsettiğim kulaklık ile ilgili bazı videolar var göz atabilirsiniz...
0 Likes
eydadesu
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Peki incelerim çok teşekkürler.
MAŞtAŞ
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim...
0 Likes
CooPer99
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Silikon uçları sadece serviste mevcuttur
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Egzama gibi cilt hassasiyetlerinin kulaklık kullanımıyla ilişkili olması gerçekten rahatsız edici olabilir. Öncelikle, sağlığınızı ön planda tutmak için doktorunuza danışmanızı öneririm. Cilt hassasiyetlerine uygun olan kulaklık uçlarını bulmak için doktorunuzdan veya bir sağlık uzmanından tavsiye alabilirsiniz.

Kulaklık uçlarının değiştirilmesi veya temizlenmesi gerektiğinde, orijinal parçaları bulamamak gerçekten can sıkıcı olabilir. Samsung'un resmi web sitesinde veya yetkili satıcılarında yedek kulaklık uçları bulabilirsiniz. Ayrıca, üçüncü taraf üreticilerin satış yaptığı çeşitli kulaklık uçlarını da inceleyebilirsiniz. Bu uçların kulaklık modelinize uyumlu olduğundan emin olmak önemlidir.

Tel ızgaranın kopması da ses kalitesini etkileyebilir, bu yüzden tamir veya değiştirme seçeneklerini değerlendirmeniz gerekebilir. Samsung teknik servisiyle iletişime geçerek tel ızgaranın onarılması veya kulaklık uçlarının değiştirilmesi konusunda destek alabilirsiniz.
Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)