cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds2 den buds3 e geçmeli mi

(Topic created on: 07-19-2024 12:53 AM)
113 Views
KafkasKartalı
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Dostlar merhaba halihazırda buds2 kullanıyorum ses kalitesi olarak tatmin ediyor ancak kulak içi kulaklıkları hiç sevmiyorum ve samsung beans dışında samsung un tüm kablosuzları kulak içiydi buds3 ü sırf bu yüzden alabilecek kadar tiltim ancak kulağım yarım saat rahat edecek diye 4.500₺ vermeli mi bilemiyorum.. sizce değer mi?
3 Comments
Aytekinn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hayır sakın yapmayın. Buds 2 çift sürücü varken buds 3 tek sürücü bulunduruyor. Kısacası düz buds 2 > düz buds 3 (pro düşünülebilir ama pahalı)
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Açıkçası düz sürümler hakkında Aytekin hocam bilgilendirme yapmış. Pro sürümlerini kullandım ve arada hissedilebilir farklar yaşadım hocam. Pro ise bütçeniz yeterliyse değiştirin
Giyilebilir Cihazlar
Dönüşleriniz için teşekkür ederim, bütçe yeterli pro için ancak kulak içi olması gündelik kullanımda zorluk yaşatıyor, malumunuz İstanbul çok sıcak ve ben hafiften terlediğim an kulaklığın kaydığını hissediyorum ve devamında kulağımı kuru tutmak zor oluyor bu yüzden kullandığım kulaklıktan verim alamıyorum, samsung shop tan sipariş oluşturdum bakalım beğenmezsem satarım kafasına girdim, umarım pişman olmam
0 Likes