cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds fe

(Topic created on: 4 weeks ago)
145 Views
bümbilibili
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung buds fe ile buds 2 arasından hangisi alınır - ve + yönlerini söyleyebilir misiniz

11 Comments
ienes
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 kalite , tasarım ve ses kalitesi olarak biraz daha önde ama aralarında çok fiyat farkı var ise fe daha mantıklı olacaktir
Nail_S22
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İkiside aynı hangisi ucuz sa onu al zaten spotify dan dinleyecen git ucuz hangisi ise onu al
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Aynı değil buds 2 daha kaliteli ses tasarım
0 Likes
Nail_S22
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Değil fe daha iyi
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
S24 fe ve s24 gibi düşün buds 2 daha iyi
0 Likes
Nail_S22
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef değil fe daha iyi ses veriyor
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Neye göre hangi özelliği daha iyi? Buds2de yüksek çözünürlüklü müzik var hi res buds fede yok,kablosuz şarj yok,buds2nin sensörleri daha fazla,buds fede 360 ses yok,buds fenin suya dayanıklılığı yok, buds2 çift buds fe tek sürücülü. Fenin artılarını söyler misin varsa internetten karşılaştırdım ve yok. Buds fenin mikrofon kalitesi de daha kötü YouTube'dan bak
0 Likes
Nail_S22
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ya Knk buds 2 pro 2 ve fe yi kullanıyorum **bleep** sen internetten bakarken ben günlük dinliyorum buds 2 ve prosu aşırı kötü samsung kulaklık konusunda kötü buds 2 serisinde bass yok bu ses kalitesi yok şu hifi sanki Amerika'da yaşıyonda adam akıllı uygulama kullanıyon spotify ı bi açacan bitti zaten ses kötü bırak adam bass ve tiz in tadına baksın fe daha iyi fps
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds2 kullanıyorum gayet memnunum arkadaşımın buds fesini takmıştım rahatsız geldi tasarımı belki psikolojiktir bilmiyorum ama sesi daha kötü gelmişti bence buds2nin ses kalitesi çok iyi hiç şikayet etmedim bir tek mikrofonu kötü
0 Likes