Original topic:

Buds fe geldi

(Topic created on: 07-17-2025 03:33 PM)
365 Views
AliS24FEVETabS9FE
Expert Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

image

image

image

image

Ben bunun incelemesini yapıcam en kısa zamanda arkadaşlar yorumlarını bekliyorum
10 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah 🙏
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun hocam
LordTaiLo
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun, güle güle kullan.. 🙏
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun hocam
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 😊👏
Giyilebilir Cihazlar
Sağolun hocam
thatS25
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun ❤🔥
0 Likes
Umut_Uğurlu
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun. Yaklasik 2 senedir günde 10 saat kullanıyorum. Haftalık izinlerim hariç. Kendimce kısa deneyimlerimi paylaşayım. Çalışırken müzikten ziyade podcast dinlemek için almıştım. Ama bu modeli seçme sebebim pasif gürültü engelleme sistemi. Yani kulağı güzel doldurup ve tıkayıp, sesin fiziksel olarak kulağıma ulaşmasını engellemek konusundaki başarısı. Tabiki daha iyileri var ancak bu da bir TWS kulaklık için gerçekten güzel ses yalıtımı sağlıyor. Bu neden önemli onu da söyleyeyim, ben dokuma işletmesinde çalışıyorum ve bir rock konserinde bile benim çalıştığım işletmenin içindeki kadar şiddetli ve tiz ses yok. Bu yüzden pasif gürültü engelleme yani yalıtımı önemliydi. İkinci bir tercih sebebim ise şarj süresi. Kutusundan çıkarıp aralıksız kullanarak en az 6 saat dayanmalıydı. Ve gerçekten bunu başarıyor. Vaadettigi kullanım süresi (kutu hariç) neydi hatırlamıyorum ancak evden çıkarken ve servis boyunca kullandığım kulaklık, servisten inip işe giriş yapana kadarki süreçte 20-25dklik kutuda tekrar şarj oluşu ve tekrar kulağıma takıp 3 saat sonra 45dklik molaya çıkana kadar kullanıp 45dk molada tekrar kutuda şarj olarak bana vardiya sonuna ve eve varana kadar yeten bir şarj süresi var. Kutuyu da 2-3 günde bir şarj ediyorum. Bazen kulaklığı hiç çalıştırmıyorum ve sadece mesaj gelirse haberim olsun diye kulağımda tutuyorum bu şekilde zaten çok daha fazla şarj süresi sağlıyor. Bağlantı kopması gibi bir durum asla yaşamadım. Hatta denedim, işletmenin bir ucunda telefon şarj olurken ben yan işletmede (arada cam duvar var sadece) bir çok noktada sorunsuz dinlemeye devam edebiliyorum. Göz kararı 40-50mt civarı. Yani bu konuda da oldukça başarılı. Kulakta çok rahat. Oldukça iyi duruyor ve henüz hiç düşürmedim. Dediğim gibi 2 senedir kullanıyorum.

Şimdi gelelim asıl konumuza. Ses kalitesi. Basslar da tizler de bence tam tadında. Hatta abartısız söylüyorum kablolu kulaklıkları aratmıyor. Zamanında beats kulakiçi kulaklığım vardı. HTC kutusundan çıkan çok iyi bir model kulaklık. O kulaklıktaki ses kalitesini baba hatırlattı. Odyofil değilseniz kesinlikle tatmin eder. Aktif gürültü engelleme ile de çook iyi bir sonuç alıyorsunuz. Ama hava mikrofonlara çarptığında rahatsız edici cizirdamalar ve patlamalar oluyor onu da söyleyeyim. Unutmadan, belki hepsinde yoktur ama samsung modellerde bulunan Dolby atmos'u da aktif ederseniz ses yüksekliği ve kalitesi daha da artıyor. Siyah alamamıştım, beyaz aldım. Kirlenmesi dışında hiçbir şikayetim yok. Dur şimdi aklıma geldi tek şikayetim kutusunun kapağının nereden açıldığını bakmadan bulamıyorum bu beni sinir etse de idare ediyorum artık :) Buraya kadar okuduysan sana da kocaman bir alkış. Çaldığım zaman için affedin :)