cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds bağlantı sorunu

(Topic created on: 10-16-2020 09:14 PM)
15482 Views
oyacel
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Yeni satın aldığım buds bluetootha bağlanıyor ancak wearable uygulamasına bağlanmıyor. Bağlanmaya çalıştığımda kulaklıkla bağlantı kesildi uyarısı veriyor. Ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba oyacel,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Kulaklıklarınızın her birinin yazılım sürümü farklı ise kulaklıklar Galaxy Wearable uygulamasında düzgün görüntülenmeyebilir. Bu durumu düzeltebilmek için lütfen Galaxy Wearable uygulamasının güncellemesini sağlayınız. Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar

- Galaxy Buds kulaklığınızı kutusuna yerleştirip 7 saniye bekledikten sonra sıfırlama işlem sağlanacaktır.
- Galaxy Buds kulaklığın şarj kutusunu kapatın ve Bluetooth Eşleşme Moduna almak için tekrar açın.
- Bluetooth cihazının ve Kulaklıklarınızın Bluetooth bağlantı aralığı içinde (10m) olduğundan emin olun. Mesafe cihazın kullanıldığı ortama bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Kontrolleriniz sonucunda sorun devam ediyorsa, farklı bir bluetooth cihaz ile deneme yapınız. Yaşamış olduğunuz durum, farklı cihazlarla denediğinizde de devam ederse uygulama uzerinden geri bildiri gonderin
oyacel
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Cevap için teşekkürler ama İşe yaramadı.

0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
söylede yapabilirsiniz ayarlar genel yonetim
sifirla ag ayarlarini sifirla bunu da deneyin
Kursatblt
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Baka bir telefonda denesene baska telefonda gormesse ikisinde 3 sn ye basili tut galaxy wear uygulamasi acikken
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba oyacel,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Kulaklıklarınızın her birinin yazılım sürümü farklı ise kulaklıklar Galaxy Wearable uygulamasında düzgün görüntülenmeyebilir. Bu durumu düzeltebilmek için lütfen Galaxy Wearable uygulamasının güncellemesini sağlayınız. Sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes