- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-07-2021
06:39 PM
(Last edited
10-07-2021
06:39 PM
by
Çoruh
) in
Arkadaşlar merhaba, Note20 Ultra ve Buds Pro wearable açınca, buds pro indiriyor fakat bağlanmıyor.
Kulaklıklar geldiğinden beri şarza takılı fakat kırmızı yanıp sönüyor, şarzdan çıkarınca direk yeşil yanıyor fakat biraz sonra battery low diyor.
Uygulama içerisinden kulaklık özelliklerine muadele edemiyorum. Bağlantı için ne yapabilirim ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 10:58 PM in
Giyilebilir CihazlarKulaklığı resetle, telefon ağ ayarlarını sıfırla bağlantı olmazsa farklı telefonla dene şarj sorunu ve bağlantı sorunları devam eder ise, ürünü almış olduğun yer ile görüşmelisin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 07:05 PM (Last edited 10-07-2021 07:06 PM ) in
Giyilebilir Cihazlarkulaklıkları dün hepsiburada dan satın aldım, bugün elime geçti.
fakat kulaklık üzerindeki metal aksamların montajından biraz içime sinmedi önce şimdi ise biraz araştırınca farkına vardım ki kutudan garanti belgesi çıkmadı ve quick start quide altında RESERVED SPARE yazıyor, refurbished bir ürün satın aldım sanırım , emin olamadım.!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 07:27 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 10:58 PM in
Giyilebilir CihazlarKulaklığı resetle, telefon ağ ayarlarını sıfırla bağlantı olmazsa farklı telefonla dene şarj sorunu ve bağlantı sorunları devam eder ise, ürünü almış olduğun yer ile görüşmelisin.