Original topic:

Buds Fe Almalı Mıyım?

(Topic created on: 10-09-2025 11:27 AM)
182 Views
Sagend
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar S24 Fe Kullanıyorum Birkaç Gündür Buds Fe Alıp Almamak Arasında Gidip Geliyorum Telefonum S24 Fe Oldugu Icın Birkaç Forumda Okuduğuma Gore Kulaklığın Birkaç Ozellıgını Daha Doğrusu Verdiği Değerleri Az Veriyormuş Gibi Birşey Okudum Sizce Ne Yapmalıyım?

9 Comments
__S24FE__
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet fe serisi sonuçta daha uygun olduğu için çoğu kesime hitap ediyor...

Beni dinlersen buds core daha uygun bir seçim olur senin için...
Sagend
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ne gibi farkları var
Muhammed2109
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds core daha iyi zannediyordum ama members dahil birçok yerde kullanıcı deneyimleri buds fe yi ön plana çıkarıyor. Pil performansı hariç (ki pilde de buds fe üzmez) Buds fe ses kaleitesi, kutu dayanıklılığı vb her konuda Buds Core dan daha iyi hocam.
thatS25
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Core ismi her zaman Samsung'un en baz serisi oldu.FE Orta-Üst seri oldu her zaman.
Buds FE gerek malzeme kalitesi,gerek ses kalitesi,gerek pil ömrü olarak daha iyi bir ürün.
__S24FE__
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesi tartışılır ama
Pil konusunda ispatlanmış durumda core...
aleren
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum genel seyler var düsük-orta segment bi cihaz idarelik iyi bi cihaz
ARDAEFEGRP38
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
buds fe guzel bir kulaklik sevgilime aldim ama kucuk bir kulaklik oldugu icin mikrofonu cok iyi degil dis sesi biraz veriyor ama yine de anlasiliyor tabi fiyat performans icin guzel bir kulaklik
0 Likes
Sagend
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
O zaman fe alıyorum teşekkürler
0 Likes
Sagend
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Dostlar buds 3 ile buds fe kıyaslaması yaparsak hangisini almak mantıklı? Hatta soyle yapalım buds 3 vs buds fe vs buds core sıralama yaparsanız sevinirim
0 Likes