cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds FE ile Watch 4 üvey evlat

(Topic created on: 12-10-2024 10:54 AM)
166 Views
meydanoglu
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bu 2 cihaza da ne zamandır güncelleme gelmiyor üvey evlat muamelesi görüyor. Gerçekten optimizasyon olarak her şey tıkırında mı hiç eksiği yok mu yapılacak işi kalmamış mı da bi yama yapmıyorsunuz ey samsung

8 Comments
SerCnYtmez
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Birisi samsungun en s- kulaklığı diğeri Allah'ına kavuşacak saat.
0 Likes
meydanoglu
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Birisi samsungun en yeni kulaklıklarından biri bir diğeri ise hala güncelleme desteği kesilmemiş saati, ayrıca watch 5 ve 6 serisinede yeni güncelleme geldi onlarda 5 6 aydır güncelleme almıyorlardı, fanboy.

MeHmEt99
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gelmiş bos ver watch4 diğer gelen cihazlar şuanda kullanılamayacak hale gelmiş bizim cihazlar en azından kullanabiliyorum stabil bir güncelleme olsun biraz uzun sürsün derim
0 Likes
meydanoglu
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Katılıyorum hocam kız arkadaşımda watch 6 var güncellemeden sonra şarjı hızlı gitmeye başladı gelen yeni bir şeyde yok sadece animasyonlar iyleşmiş ve bi kaç görünüm değişmiş ama spor modunda ekrana dönme bugı filan var, aslında bundan dolayı kızıyorum hem kaç ay güncelleme vermiyorsun hemde verdiğindede sorunlu güncelleme veriyorsun. Valla param olsa apple alır geçerim evde apple ekosistem kullananda var sorunları oluyor mı oluyor ama diğer aya hemen çözüyorlar ve optimize çalışıyor uygulamalar ve cihaz. 

0 Likes
replagg
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds fe de hicbir sikıntı yok bende geelmemesi iyi hocam
Fit3 e de gelmiyor guncelleme gayet iyi caliaiyor guncelleme eskitmeden başka vişey degil bence
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aynı fikirdeyim 1 2 kere güncelledim ses kalitesi ilk zamanki gibi değil şuan bariz bir şekilde, planlı eskitme yapılıyor gelse bile güncelleme notlarında kayda değer birley yoksa ses iyileştirmesi vs gibi yalandan şeyler yazıyorsa bende güncellemem artık Samsung'a güvenip.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds FE sıkıntısız kullanıyorum ben güncelleme gelmesede olur. Watch 4 de stabil şu anda ama one UI 6 ile nasıl olur bilemem
0 Likes
TheHeisenberg
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık konusu dışında size hak veriyorum, kulaklik Allah aşkına, özellikleri belli, daha ne güncellemesi alabilir ki? Benim Buds2 güncelleme almıyorsa Buds FE hepten almaz.
0 Likes