Resolved! Solved

Original topic:

Buds FE Kulaklık Kumandası

(Topic created on: 10-13-2023 09:23 PM)
404 Views
Chareless
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, 

Bugün Buds FE satın aldım ve telefonda kullandığım kulaklık kumandası widgetinin watch 6 saatimde çalışmadığını **bleep** ettim. Buds2 kulaklığa da sahibim onun kontrolcüsü görünüyor ama Buds FE kullanırken "Bağlantı Kesildi" yazısı çıkıyor sadece. Bu genel bir sorun mu? Çözümü var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Chareless,

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. Daha sonra, Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayınız. Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
kerem99
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Mikrofonunu test ettiniz mi görüşmelerde nasıl?
0 Likes
Chareless
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Görüşmede test etmedim ama ses kaydedip dinledim şu **bleep** memnunum
kerem99
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Görüşmede test ederseniz deneyiminizi yazar mısınız?
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam eğer ses kaydedip denediyseniz ayarlardan "varsa Bluetooth mikrofonu kullan " seçeneğini acmanız lazım yoksa telefonun kendi mikrofonu ile kaydeder sesi :)
0 Likes
Chareless
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim, açınca da kaydettiğim ses kötü değildi
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Chareless,

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst bölümdeki filtreleme ​> Sistem Uygulamalarını Göster > Bluetooth > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz. Daha sonra, Ayarlar > Uygulamalar > Galaxy Wearable > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayınız. Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes