Original topic:

Buds 4pro

(Topic created on: 02-28-2026 09:02 PM)
341 Views
EkremDurmaz
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arakadaşlar öncelikle merhaba uzun zamandır buralara gelmiyordum bir sorum olacaktı bugün Galaxy Buds 4pro modelinin aldım yanlız kafa hareketleri ile çağrı yanıtlama vesaire olduğunu söyleyen kanallar var ama ben Ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim bilgisi olan varmı

13 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim,

Baş Hareketi varsayılan olarak kapalıdır ve One UI 8.5 ve sonraki sürümlerin yüklü olduğu eşleştirilmiş cihazlar için doğrudan telefon ayarlarından yapılandırılabilir
EkremDurmaz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Anladım cihazı s24 ultra 8.5 gelince Kullana bilecekmiyim
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet kullanabilirsiniz
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fe modeller icin gecerli bisey diyemem ama eger 4k ses gibi fe pas gectilerse yazık olur o modele
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Küçük yazılarda hangi cihazların desteklenmediği yazıyordur
EkremDurmaz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
4k ses
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
96/24 hız var 3 ve sonrasında ama fe modellerde yok ondan merak etim
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Haaa anladım cihazı s24 ultra o seçenekler mevcut buds 3pro da olduğu gibi buds 4 pro da da destekliyor.
0 Likes
EkremDurmaz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Tabi tam deneyemedim ama tasarım olarak mükemmel resimlerde veya video da gördüğümde gözüme biraz garip gelmişti ama gayet güzel ve şık duruyor bende buds3 pro vardı onu anneme verdim kendime bunlara geçtim ses kalitesi açısından pek de bir **bleep** göremedim yani aynı denecek kadar **bleep** yok gürültü engelleme konuşma çağrı kaldı vs deneyemedim henüz dediğim gibi daha yeni aldım dışarıda takma şansım bile olmadı
Ama ben tasarımını sevdim kulakta daha oturaklı ve daha küçük geliyor göze ve kontrollerde alışıyorsun