Original topic:

Buds 4 pro bağlanamama

(Topic created on: 3 weeks ago)
195 Views
oguzhnmete
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle selamlar. Amazon depo üzerinden yeni gibi kategorisinden buds 4 pro satın aldım. Kulaklığı telefona bağlayamıyorum. Kutusunu açsam da kulaklıkları çıkarsam da wearable uygulamasında ya da bluetooth cihazlar kısmında görünmüyor. Sizce sebebi nedir?

7 Comments
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Cihaz blouteth üzerinde görünüyor mu
oguzhnmete
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hayır Bluetooth kısmında da görünmüyor. Kulaklığı çıkarıp kulağıma taktığımda anc aktif şekilde çalışıyor. Kutuda yeşil ışık yanıyor. Şarj aletini takınca ise ışık kırmızıya dönüyor.
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam kulaklık kutusunu açın kulaklıkları çıkarmayın 4pro da buton nerde oluyor tam bilmiyorum butona mavi ışık gelene kadar basılı tutun mavi ışık gelince blouteth listesinde çıkması gerekir
oguzhnmete
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hocam çok teşekkür ederim. Basılı tuttum ışıklar yanıp söndü ve bağlanmayı başardım
0 Likes
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim buds 3 fe de aynı şeyi yaşadım en son iade edecektim gpt ye sorarak bulmuştum 😊
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada arja takınca kırmızı yanması normal şarjı az muhtemelen veya 80 altıdır buds3fe var bende kırmızı ışık yeşil olana kadar şarjda bırakıyorum
0 Likes
oguzhnmete
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim kardeşim deneyimini ilettiğin için epey uğraştım ben de. Depodan almanın pişmanlığını yaşamaya başlayacaktım ki çözüme ulaştı sorun