Original topic:

Buds 3Pro Şarj problemi

(Topic created on: 12-17-2024 02:31 PM)
323 Views
Kursat19
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar kulaklık kutuda şarj olmuyor kronik mi bilmiyorum. Sürekli birinin şarjı varken diğerinin olmaması canımı sıkmaya başladı artık bazen bakıyorum dolu bazen sol tarafın şarjı yok bazen sağ taraf aldığıma gerçekten pişman oldum başına gelen var mı servis nasıl karar veriyor yardımcı olursanız sevinirim.

image

İki kulaklıkta kutusunda olmasına rağmen olaraya bakın Samsung bu sefer olmamış.
14 Comments
samsung43
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Eğer garantisi varsa servise başvurun iade hakkınızıda kullanabilirsiniz
Kursat19
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
İade olur mu bu saatten sonra bilmiyorum ön siparişten almıştım önceden yoktu ama son 2-3 haftadır var
0 Likes
samsung43
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Garantisi devam ediyormu
0 Likes
Kursat19
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Tabii
samsung43
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
O zaman hiç vakit kaybetmeyin samsungun servisine verin eğer olmazsa iade talebi oluşturun
0 Likes
Kursat19
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım
0 Likes
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığın alt tarafı yani uç tarafında nem falan olduğunda bazende çıkarırken elinle dokunduğunda kutuya bıraktığında şarj almıyor telefondada bunun uyarısını veriyor çıkarıp silip yeniden takınca düzeliyor benim ki öyle oluyordu fakat sol kulaklıktan az ses geldiğini **bleep** ettim servise gönderdim değişim kararı çıktı sende şansını dene istersen
Kursat19
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim servise göndereceğim Peki değişim sadece apple da başıma gelmişti sadece kulaklık mı değişiyor yoksa kutu kulaklık mı değişiyor sizde nasıl oldu
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Komple sana sıfır yeni kapalı kutu gönderiyorlar