Original topic:

Buds 3

(Topic created on: 12-16-2025 08:56 PM)
206 Views
ayb0623
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar buds 3 kulaklığım varda arada sarj sorunu yaşıyorum kutunun sarji olmasına rağmen arada kulaklıklar sarj olmuyor veya teki sarj olup diğeri sarj almış olmuyor sebepi nedir alalı daha 1 ay oldu 

6 Comments
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Direkt değişim iste. Ben yoğunluğumdan dolayı uğraşamadım şimdi o kadar pişmanım ki. Her ay servise götürüyorum nerdeyse
ayb0623
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ne diyip değişim isteyebilir im ki yaşadığım şehirde samsungun allahtan servisi varda ama bide baktıklarında bir sıkıntı görmezlerse
0 Likes
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kutuya koyup şarj alamadığınızda ekran görüntüsü alın. Yeni alınan ürün ilk 6 ayda arızalanırsa değişim hakkınız var. Ayıplı ürün sayılıyor ve yenisini vermek zorundalar
0 Likes
ayb0623
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdir teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Anc i nasıl
0 Likes
ayb0623
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Reis buds 2 ve buds 3 var bende buds 2 kulaklık silikonlu olduğu icin tabiki anc baya iyi fakat buds 3 de silikon uç olmadığı icin anc açık değilken orta derecede de olsa ses geliyor dışarının toplu taşımada fâlan anc açıkken de baya etkisi oluyor tabiki bir silikonlu kulaklık kadar da etkisi olmasada ama baya bi dışarının sesini kesiyor yani beğenmeyen çok olmuştu biraz yorumlara ve burdaki kullanan kişilere ama ben beğeniyorum yani anc açıkken de baya sesi kesiyor ama silikonlu olsa tadından yenmez o yüzden buds 2 yi çok severim hem silikonlu hem anc hemde ortam sesini kulaklıkta duyuyorsun bence buds 3 de silikon olsaymış fena olmazmış buds 2 de bile varken **bleep** olmaması şaşırtıcı
0 Likes