Original topic:

Buds 3 vs buds 3 fe

(Topic created on: 03-03-2026 09:19 PM)
270 Views
Unlucky0758
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle merhabalar kullanıcıları kendi deneyimlerini aktarırsa sevinirim yakın zamanda almayı düşünüyorum bir sürü soru işareti var kafamda. İlk olarak buds 3 kulaktan kolay düşüyor mu anc, ses performansı nasıl? Uzun kullanımda kulağınızda ağrı yapıyor mu? Buds 3 her kulak yapısına uyar mı benim kulağım küçük olduğu için olacağını düşünmüyorum. Buds 3 fe tarafı ise istediğim kafa takibi sesle yanıtlama kablosuz şarj gibi özellikler yok ama kulağım küçük olduğu için buds 3 fe almak zorundayım sanırsam. Bazı yerlerde okuduğuma göre buds 3 pro ya göre bile daha iyi anc performansı, ses kalitesi verdiğini söyleyen birsürü insan gördüm ama sonuçta buds 3 fe buds 3 pro dan nasıl daha iyi olabilir? Neyse deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

12 Comments
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 kullanıyorum kulaktan kolay düşmüyor bende. ancsi güçlü sesleri iyi önlüyor ses performansı mükemmel sorun yok çok fazla durunca benim kulağım biraz ağrıyor her kulak yapısına uyar mı bilmiyorum.
Unlucky0758
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Dediğim gibi hocam benim kulağımın giriş kısmı dar o yüzden çok olacağını düşünmüyorum kulak çubuğu vs. zor giriyo sizin kulak yapınız nasıl?
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Her kulak yapısına uyar bence ya benim kulağımda küçük yani uyuyor düşmüyor. Ama garanti olsun düşmesin diyorsanız buds 3fe de olur.
Unlucky0758
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Vallaha hocam forumdada çok okudum kulağıma olmadı yürürken düşüyo diye. Hijyen sorunlarından dolayı iadede arıza çıkarttıklarını duydum o yüzden biraz korkuyorum yinede yanıtlarınız için teşekkür ederim
ɪʟʏᴀs
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende yürürken düşmüyor demekki kulak yapısı ilede alakası var rica ederim😊
BayramAli
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro kullarken kulaginin uzerine yatmadigin surece agri yapmıyor ilk ciktigindan beri kullaniyorum memnunum sarji olsun performansi olsjn su aralar biraz bi sarj olma konusunda bazen sarj etmemis gibi oluyor ama galiba oturmadigindandir diye düşünüyorum iyi kulaklik üzmez yani
Unlucky0758
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hpcam buds 3 fe yada buds 3 alacağım buds 3 pro fazla pahalı şuan
0 Likes
Ufuk_A54
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 kullanıyorum kulaktan düşmüyor anc si çok iyi kendi yaptığım ekolayzır ayarıyla ses daha net çıkyor herhangi bir şikayetim yok ama bazen kulaklıklar temazsızlık yapabiliyor temizleyince bir sorun kalmıyor
Unlucky0758
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır hocam teşekkür ederim
0 Likes