cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 03-17-2025 08:11 PM)
202 Views
aaaaw
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 pro yeni üretim mi ilk üretim mi nasıl anlaşılır 

26 Comments
Ecrịn
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Samsumg zaten temmuz 2024 de duyurdu. Yani alacağın kulaklık ilk üretim olur. Zaten eğer sıfır alıyorsan ilk yada yeni üretim olduğu f-a-r-k etmez ikisi aynı kalitededir
0 Likes
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hepsi burada resmi saticidan aldim
Ecrịn
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Eğer satıcı güvenilirse sana orjinal ürün satıyorsa rahatlıkla alabilirsin. Zaten eski-yeni üretim çok f-a-r-k etmiyor ama illaki önemsiyorsan şöyle söyliyim kulaklık çıktıktan ort 2 yıl sonra ilk üretim olanlar hepsiburada gibi mağazalarda satılabiliyor. Samsung'un sitesinde ise en yeni çıkmış olanlar satılır.
0 Likes
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yeni ve ilk seri **bleep** ne acaba
0 Likes
Ecrịn
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İlk seri üretimler haliyle çalıştırılıp kullanılmıyor. Kutu içine paketleniyor ve çevreden etkilenmiyor. Yani ilk üretim olsa bile kullanılmadığı için cihaz eskimiyor. Sadece nadir durumlarda samsumg'un böyle ürünleri ilk üretimde bozuk/hatalı olabiliyor. Böyle olunca biz diyoruz ki yeni üretim alın. Ancak buds 3 serisi çıkalı neredeyse bir yıl oldu hiçbir hata/bozuk üretim ile karşılaşılmadı. Yani buds 3 pro için eski-yeni arasımda hiçbir **bleep** yok
0 Likes
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Acaba hepsiburada kendisi yeni üretim mi satıyor ben hepsiburada resmi saticidan aldim daha yeni
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yeni üretim
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Konuma bakın hocam orada yazılı
0 Likes
aaaaw