cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 03-15-2025 10:14 PM)
165 Views
aaaaw
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 pro nasıl almayı düşünüyorum ses kalitesi nasıl boğukdeildir umarım sesi buds 2 den geçiş yapcam alırsam insallah parasinin hakkini verir mi acaba sonuçta az para vermiycez 

24 Comments
enineboyuna06
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bence gerek yok. Son zamanlarda şikayetler artmış durumda. Buds 2 kullanıcısıyım.
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ne gibi şikayetler acaba
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kalite kontroldeki hatalar, işcilik problemleri, yazılımsal sorunlar olabiliyor. Bu serinin kötü olması demek değil ama öncekilere göre daha fazla hata çıkıyor.
Kurutucu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum gayet memnunum ve bir sorun yaşamadım. Ama sorun yaşayanlar olmuş. Kutunun şarj alması uzun sürüyor. Onun dışında AI özellikleri ve ses kalitesi gayet iyi. Ben sorun yaşamadım diye senin de sorun yaşamayacağın anlamına gelmiyor malesef. Teknoloji işi biraz şans işi. Mümkünse mağazanın birisinde deneyip karar vermeni öneririm. Buna ek olarak bilindik alışveriş sitelerinde 6000 tl civarında bulabilirsin
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hepsibuarada resmi satici ile alcam kuponda var 100 tl.sence nasil
0 Likes
Kurutucu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben de oradan resmi satıcısından aldım. Ben çok memnun kaldım ama herkese hitap etmeyebilir. Dediğim gibi mümkünse ürünü bir mağazada test ederek deneyimleyip sana hitap ediyor ise satın alman daha mantıklı olacaktır
0 Likes
aaaaw
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 den iyi mi acaba birgun spotify hifi gelir ses daha iyi olur mu acaba
0 Likes
Kurutucu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2'yi hiç kullanmadım bana hitap etmediği için
0 Likes
aaaaw