Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 02-07-2025 04:42 PM)
275 Views
C1NO
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Ana ekrana ekle dedigim zaman wearable uygulaması kapanıyor bidahada acilmiyor ana ekrandan tekrardan kaldırdigim zaman açılıyor nedendir bilgisi olan varmi 
image

15 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Ben widgetini ekleyince kullanılamıyor diyor
0 Likes
C1NO
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aynen kanka işte bende ekrama wid olarak ekleyince uygulama kendini kapatıyor acilmiyor bidaha anca ekrandan widi silersen açılıyor
Giyilebilir Cihazlar
Sövmek istemiyorum
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Saçma çok
0 Likes
C1NO
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Once böyle deyildi uzun sure ekli olarak kullandım belki son guncellemeden sonra boyle oldu bilmiyorum
0 Likes
serozz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bu kulaklık iyi mi ? Kararsızım alıp almamakla ilgili.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bugün aldım ve sabahtan beridir kullanıyorum. Ses kalitesi muazzam. Bundan öncede çok model kullandım ve bunun ses kalitesini çok beğendim. Anc si de bi o kadar iyi. Pil ömrüne suan birşey söyleyemem 1 hafta geçirmem lazım ortalama ama 5 saat gider gibi duruyor. Malzeme kalitesi ortalama denilebilir ben aldığım gibi kılıf taktım çizlmemesi için. Yani kısaca öneririm suan fiyatı uygun gibi resmi satıcılarda.
serozz
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 🙏
C1NO
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben Bayadır kullanıyorum ama tabi hangi kulaklığa kıyaslayacagina bağlı benim hosuma gitti ama herzaman herseyi daha iyisi vardır pro olan kaucuklu olani yani kulagimdam düşecek gibi hissediyorum ama düşmüyor ses olarak veya konusma yaparken sıkıntı çekmiyorum ama bi yotube kanali izlerken fazla ruzgar sesi alıyor demişti ben pek rüzgarlı yerlerde kullanma geregi duymadığım icin veya baskalarini deneyip bunun iyimi kötümü oldugunu bilmedigim icin birsey söyleyemem
0 Likes