Original topic:

Buds 3 pro

(Topic created on: 12-27-2025 01:36 PM)
236 Views
ØRÇUN
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Uzun süredir buds 2 kullanıyordum yakın zamanda buds 3 pro ya geçtim ama ses düzeyi kısmındaki ve çoğu widgetlarda hayla buds 2 sembolü var bunu nasıl düzeltebilirim.

11 Comments
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Cihazının oneui sürümü nedir
0 Likes
ØRÇUN
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
One ui 6.1 android 14
0 Likes
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yeni nesil simgeler oneui7 ile birlikte geldi. Oneui7 nin beta ve test sürümlerinin birkaç buildinde bile yoktu. Sonradan getirdiler. Oneui7 ve sonraki sürümlerde yeni cihazlara simge desteği eklendi. Windows 11 kullanıyorsanız windows bunun için ek güncellemeler yayınlamıştı. Telefonda olmasa bile bilgisayarda cihazınızın simgesini görebilirsiniz. 😊
0 Likes
ØRÇUN
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
6.1 den önce buds 2 sembolüde yoktu diye hatırlıyorum önce kesin yoktu eminim güncelleme ile geldi buds 3 serisine özel bir sey mi one ui 7 olması
0 Likes
Mutare
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet. Oneui7 nin ilk buildlerinde buds3 ün ikonu yoktu. Son betaya doğru eklediler buds2 ikonu kullanılıyordu. Kulaklık ve telefondan gönderilen ekolayzer ayarlarında da çeşitli değişiklikler yaptılar. Bence ikonlara fazla takılmayın önemli olan işlevi. Farklı samsung cihazlarda test etme imkanınız varsa öyle bir deneyin. Samsung için 6.1 eski bir OS. Özellik güncellemesi yok.

Buds2 Manageri kullanması da ilginç. Galaxy wear uygulamasının yüklemesini kaldırın. Ayarlar>Uygulamalar kısmından Buds2 Manager uygulamasını bulup kaldırın. Kulaklık eşleştirmesini kaldırıp tekrar wear yükleyip onun üzerinden eşleştirmeyi deneyin. Buds3 Manager uygulamasını kullanması gerekir.
ØRÇUN
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tamam o zaman vakit ayırdığınız için teşekkür
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 proyu seçmen lazım.
0 Likes
ØRÇUN
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 nin bağlantısını dahi kaldırdım ama yinede yok
0 Likes