cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum

(Topic created on: 07-20-2024 11:23 AM)
109 Views
tahadmn
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Zaten alsam mı almasam mı diye tereddüte girmiştim üstüne 30 ağustosa kadar ertelendi bildiğiniz üzere. Buds 2 pro iyi mi o tasarımda bir kulaklığı hiç kullanmadım daha önce uzun süreli kullanımda nasıl rahatsız ediyor mu kulağı? O olmazsa xiaomi buds 5 pro almayı düşünüyorum 2-4 bin₺ civarı önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
5 Comments
0serName
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben çok memnunum. Kulağa göre değişir ama benim kulağıma çok iyi oluyor. Ayrıca tasarımdan dolayı kulakta pek belli olmuyor ve yatabiliyorsunuz. Başka sorunuz varsa cevaplarım.
tahadmn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ses kalitesi iyi mi tatmin ediyor mu? Bir de aktif gürültü engelleyici özelliği var mı varsa güzel mü
0serName
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Evet ses kalitesinden memnunum. Anc var ortalama diyebilirim. Benim çok üst düzey kulaklığım olduğu için de böyle düşünüyor olabilirim ancak ben yine oldukça memnunum ancden. Buds 2 pro için konuşuyorum bu arada. Forumda da kullanan herkes çok memnun. Fiyatını da göz önüne aldığımız zaman oldukça iyi.
nonamee_s23
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Buds2 pro yeterince sizi tatmin eder diye düşünüyorum. Baslar ses kalitesi çok iyi. Uyum Kulak yapınıza göre değişkenlik gösterir ama tasarımı güzel kulağa oturuyor düşme ve acıma yapan çok az kişiye denk geldim. Anc si ne çok berbat ne de çok iyi
0 Likes
Seyit1234
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yakin zaman da buds 3 cikicak onu da bekleyebilirsin oda guzel 4 bin gibi bir fiyati olucak
0 Likes