cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro sesle kontrol hakkında

(Topic created on: 08-16-2024 07:09 PM)
502 Views
_Erhan_
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 pro nun eğer sesli kontrolünü kullanmak istiyorsanız yani hey google sonraki şarkı veya bixby next song demek yerine kulaklıklar kulağınızdayken next song play music stop music konutlarını direkt kullanmak istiyorsanız telefonu ingilizce yapın ve wearablr uygulaması kulaklık ayarları sesli kontrole tıklayıp alttaki kutucuğu açabilirsiniz. Sadece ingilizce desteklediği için telefonu ingilizce yapmanız gerekiyor. Ayarı tamamladıktan sonra Türkçeye çevirebilirsiniz ve bu şekilde kullanabilirsiniz. Çok iyi özellik bixby veya asistana ihtiyaç olmadan next music gibi komutlarla rahatlıkla kullanıyorum. Deneyerek bulmuşken paylaşayım dedim :) 

image

image

3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim
Seftin
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ek olarak,özellik İngilizce, telefon Türkçe olduğu için menüde ayar görünmüyor fakat telefon dilini değiştirmeye de gerek yok, arama kısmına sesli kontrol yazınca ayar görünüyor aktif ettiğinizde kalıcı olarak menüde yerini alıyor
_Erhan_
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu özelliğin olduğunu bildiğin için araştırarak bulmaya çalıştım ama sizin dediğiniz tabiki daha kolau